Κρατούμενος που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου: Πήρε το ελάχιστο που του άξιζε

Παρέμβαση στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ, έκανε ένας από τους επτά κρατούμενους που ξυλοκόπησαν άγρια τον 19χρονο κατηγούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο κρατούμενος παραδέχεται ότι συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου ενώ όπως υποστήριξε και οι επτά κρατούμενοι έφεραν αυτοσχέδια μαχαίρια προκειμένου να του δώσουν «αυτό που του αξίζει».

Ο

ίδιος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας την ώρα του φαγητού που όλες οι πόρτες είναι ανοικτές. Παράλληλα, στήριξε τον φύλακα που δεν τους σταμάτησε καθώς όπως είπε «ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του και ο καθένας θα έκανε πίσω σε επτά μαχαίρια».

Ο 19χρονος «γλίτωσε τα χειρότερα» όταν επενέβησαν περισσότεροι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Αυλώνας, και ηρέμησαν τους επτά κρατούμενους.

Τέλος, δικαιολόγησε την πράξη του και των συγκρατούμενών του λέγοντας ότι όλοι έχουν κάνει κάποιο έγκλημα για να βρεθούν στη φυλακή, αλλά δεν έφτασαν στο σημείο που έφτασαν εκείνος και ο 21χρονος στη Ρόδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα