Περισσότερο ξενοφοβικό θέλει τον Μητσοτάκη ο Κρανιδιώτης

Όχι αρκετά ξενοφοβικός για τα γούστα του Φαήλου Κρανιδιώτη είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αποτέλεσμα να τον εγκαλεί για τις θέσεις του σχετικά με το μεταναστευτικό, με αφορμή τη Διακυβερνητική Διάσκεψη για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση.

Ο πρώην νεοδημοκράτης σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά και νυν επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, βρήκε πολύ «μελάτο» τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του συμφώνου που υπεγράφη στο Μαρόκο.

«Η ΝΔ, αφού έκανε την

πάπια κι άφησε “αντουφέκιστο” τον Τσίπρα να υπογράψει στο Μαρόκο, ξεφούρνισε πως κι αυτή είναι υπέρ του Συμφώνου νομιμοποίησης του λαθροεποικισμού. Στο Κολάμπια πως τον λένε τον προδότη;» έγραψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο Twitter του.

Ο Τσίπρας πήγε στο Μαρακές και υπέγραψε το Σύμφωνο του μαζικού λαθροεποικισμού. Ο Κυριάκος ο Μελάτος απλά τον ευγνωμονεί που τον έβγαλε απο τον κόπο.
Δύο κόμματα, μια πολιτική.

Φαήλος Κρανιδιώτης (@failosK) 10 Δεκεμβρίου 2018

Η ΝΔ, αφού έκανε την πάπια κι άφησε “αντουφέκιστο” τον Τσίπρα να υπογράψει στο Μαρόκο, ξεφούρνισε πως κι αυτή είναι υπέρ του Συμφώνου νομιμοποίησης του λαθροεποικισμού. Στο Κολάμπια πως τον λένε τον προδότη;

Φαήλος Κρανιδιώτης (@failosK) 11 Δεκεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα