«Κράτα μου το χέρι»: Ο Τζενκ καταφέρνει να πείσει την Τζανσού να τον ακολουθήσει στο αρχοντικό

Πολλές οι ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Κράτα μου το χέρι».

Η Τζανσού αδυνατεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η μητέρα της της έλεγε ψέματα τόσα χρόνια για τον πατέρα της και μαζεύει τα ρούχα της για να φύγει από το σπίτι της Σουμρού. Εκείνη, από την άλλη, συναντά τον Μπουρχάν και τον κατηγορεί ότι αναστατώνει τη ζωή της Τζανσού μόνο και μόνο γιατί θέλει χρήματα, αλλά εκείνος επιμένει ότι η Τζανσού θα τον δεχτεί στη ζωή της.

Η Αζρά και ο Τζενκ σίγουροι ότι ο Μερτ είναι καλά, αγωνιούν για τη ζωή της

Φατμά και αναρωτιούνται τι γύρευε στην πισίνα. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του κολυμβητηρίου πάντως τους βεβαιώνει ότι η γυναίκα διακινδύνευσε τη ζωή της για να σώσει τον Μερτ. Το ίδιο βράδυ στο αρχοντικό των Τσελέν ο Μερτ συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η Φατμά τον αγαπάει, ενώ η Σεράπ προσπαθεί να κρύψει την αγανάκτησή της όταν ακούει ότι θα μείνει να κοιμηθεί και η Αζρά, ενώ η Φεριντέ αποκαλεί τον Μερτ εγγονό της.Ο Μεσούτ με τη Χουλιά προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή, αλλά δεν είναι εύκολο. Η κόρη τους, η Ζεϊνέπ, είναι πολύ θυμωμένη με τον πατέρα της.

Η Σουμρού επιστρατεύει τον Τζενκ για να πάει να βοηθήσει την Τζανσού, ενώ στο αρχοντικό ο Αρντά αποδεικνύει ότι η Αζρά τον έχει κατακτήσει προσπαθώντας κι εκείνος να πείσει τον Μερτ ότι η αδερφή του δεν τον εγκατέλειψε ποτέ.   

Ο Τζενκ καταφέρνει να πείσει την Τζανσού να τον ακολουθήσει στο αρχοντικό και εκεί διηγείται το πρόβλημά της σε όλη την οικογένεια. Μόνο στην Αζρά μιλά και πάλι με κακία…

Keywords
Τυχαία Θέματα