Κράτα μου το χέρι»: Ο Τζενκ ετοιμάζει έκπληξη για τα γενέθλια της Αζρά!

Πολλές οι ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Κράτα μου το χέρι».

Ο Καντίρ δίνει πολλές ελπίδες στην Αζρά ότι θα καταφέρει να πάρει την κηδεμονία του Μερτ, ενώ κάνει και ότι μπορεί για να επισπεύσει τη δίκη.

Ενώ η Σουμρού και η Τζανσού ανησυχούν μήπως συνέρθει η Φατμά και πει την αλήθεια, η Αζρά και ο Τζενκ πηγαίνουν στο νοσοκομείο να τη δουν. Η Αζρά νιώθει την ανάγκη να μιλήσει στη γυναίκα, ακόμα κι ας γνωρίζει ότι ίσως να μην την ακούει. 

Ο Χαμζά επισκέπτεται την Φεριντέ και της λέει ότι ο Καντίρ

είχε αγοράσει την εταιρεία που είχε φτιάξει ο Αζμί κλέβοντας τον Όμιλο Τσελέν και προσφέρεται να τη βοηθήσει να πάρει πίσω το 10% των μετοχών που έχει ο Αζμί. Ποια θα είναι η απάντηση της ισχυρής γυναίκας;

Ο Μπουρχάν βρίσκει μόνη της την Τζανσού και προσπαθεί να δικαιολογηθεί για την απουσία του τόσα χρόνια. Θα πείσει την Τζανσού να του δώσει μία ευκαιρία; Η Μελίς πάντως, φαίνεται πως παρά τις συμβουλές της Τζανσού να μείνει μακριά του, δίνει στον Καντίρ κάθε ευκαιρία να τη συναντά. Έτσι, μαθαίνει και ότι εκτός από δικηγόρος είναι και μηχανικός αυτοκινήτων!

Όσα συμβαίνουν δεν αφήνουν κανένα να θυμηθεί τα γενέθλια της Αζρά. Κανέναν εκτός τον Τζενκ, ο οποίος έχει βάλει στόχο αυτή η νύχτα να μείνει αξέχαστη στην κοπέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα