«Κράτα μου το χέρι»: Ο Καντίρ έρχεται όλο και πιο κοντά με την οικογένεια Τσελέν

Πολλές οι ανατροπές στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Κράτα μου το χέρι».

Η Χουλιά με τη Σεράπ πηγαίνουν να μιλήσουν στην Αζρά και την κατηγορούν ότι με το να αναμοχλεύει τις συνθήκες θανάτου του πατέρα της βάζει σε κίνδυνο πολύ κόσμο, ακόμα και τον εαυτό της.

Ο Αρντά και η Τζεϊντά ζητούν τη βοήθεια της Φεριντέ για να πειστεί η μητέρα της κοπέλας να μην την πάρει κοντά της στη Γερμανία και εκείνη ανταποκρίνεται. Την ίδια ώρα, ο Μαχμούτ που έχει αυτοπροσκληθεί στο σπίτι της Σουμρού, ανακαλύπτει κι άλλα πράγματα με τα οποία μπορεί να την εκβιάζει. Το ίδιο, βέβαια, κάνει καη η Σουμρού

στην Αζρά όταν η κοπέλα χτυπά την πόρτα της και της ζητά να δει τον Μερτ. Η Φατμά είναι εκεί και βλέπει πόσο υποφέρει η Αζρά για τον αδερφό της. Τόσο που κλείνεται ακόμα περισσότερο στον εαυτό της και απομακρύνεται από τον Τζενκ.

Ο Καντίρ περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τη Μελίς, αλλά η μοίρα έχει στραμμένο πάνω του την προσοχή της. Άλλωστε, όσο γνωρίζει την κοπέλα γίνεται όλο και πιο δύσκολο το να αντέξει να την πληγώσει.

Η Αζρά εγκαταλείπει το αρχοντικό, αλλά ο Τζενκ την εντοπίζει και της ζητά να επιστρέψει. Θα καταφέρει να την πείσει;

Την επομένη, ο Καντίρ καταφέρνει να εντυπωσιάσει τη Φεριντέ και να της δώσει μια νέα ιδέα για την υπόθεση του Μερτ. Την ίδια ώρα, Μεσούτ και Αζμί έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες εξελίξεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα