Κόβουν την… ανάσα βίντεο από το τροχαίο στον Κολωνό – Έτσι ΙΧ «καρφώθηκε» σε καθαριστήριο

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα (02:30) της Παρασκευής (27/12) στον Κολωνό και βίντεο από κάμερα ασφαλείας προκαλεί τρόμο, καθώς φανερώνει τη δύναμη με την οποία το αυτοκίνητο παρασύρει άλλα δυο ΙΧ και ένα φορτηγάκι και σταματάει σ’ ένα καθαριστήριο. Το αυτοκίνητο που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Δεν άντεξε ένας από τους ιδιοκτήτες των σμπαραλιασμένων αυτοκινήτων και έβαλε τα κλάματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο ντοκουμέντο:



«Το μαγαζί έχει καταστραφεί όλο. Μας κατέστρεψε», δήλωσε στο «OPEN TV» και στον «ΣΚΑΪ» η ιδιοκτήτρια

της επιχείρησης, που τόνισε ακόμα ότι το περιστατικό συνέβη υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του καθαριστηρίου mia πινακίδα του «Stop» είχε παρασυρθεί από το αυτοκίνητο και είχε καταλήξει, κι αυτή, μέσα στο μαγαζί της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, πέρασε το «Stop» και αφού έπεσε σε άλλα αυτοκίνητα, που ήταν παρκαρισμένα στο δρόμο, σταμάτησε την «τρελή» του πορεία σε ένα καθαριστήριο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στην οδό Βορείου Ηπείρου και αφού χτύπησε τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, σταμάτησε στο καθαριστήριο. Το πρωί ένας από τους ιδιοκτήτες των ΙΧ που έπαθαν μεγάλες υλικές ζημιές δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του και έβαλε τα κλάματα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το… χάος στον Κολωνό, συνελήφθη και θα του γίνει αλκοτέστ.

Φωτογραφίες: skai.gr, eurokinissi.gr

Βίντεο: OPEN TV

Πηγή: Κόβουν την… ανάσα βίντεο από το τροχαίο στον Κολωνό – Έτσι ΙΧ «καρφώθηκε» σε καθαριστήριο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα