Κουίκ προς Θεοδωράκη: Θα τα πούμε έξω (video)

Μια λογομαχία είχε το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην «Ώρα του Πρωθυπουργού».

Δείτε επίσης: «Σπέκουλα ή δόλος τα περί 2,4 δισ. ευρώ για τα F-16», η απάντηση Τσίπρα σε Θεοδωράκη (video)

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που μιλούσε ο κ. Θεοδωράκης σχετικά με τα «fake news», τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Θα έλεγα να μην μιλάτε τόσο συχνά για τα fake news, εκτός και αν είναι μία πίκρα, δικαιολογημένη θα έλεγα, ότι αυτονομήθηκε το τέρας που εσείς εκθρέψατε. Εσείς και οι σύμμαχοί σας στην κυβέρνηση, οι ΑΝΕΛ».

Τα παραπάνω προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Κουίκ, ο οποίος από τα κυβερνητικά έδρανα είπε απευθυνόμενος προς τον επικεφαλής του Ποταμιού: «Άντε ρε κακομοίρη. Είσαι κακομοίρης».

«Κύριε Κουίκ θα σας παρακαλούσα να μην παρεμβαίνετε και να μην προκαλείτε με χαρακτηρισμούς που μπορώ να σας τους επιτρέψω στο πολλαπλάσιο. Και τουλάχιστον όχι από τα υπουργικά έδρανα αυτή τη στιγμή», απάντησε ο κ. Θεοδωράκης, με τον υφυπουργό να λέει:

«Θα τα πούμε έξω».

«Αρχίσαμε τα ‘έξω’. Το έχω ακούσει και από τη Χρυσή Αυγή αυτό. Θα μου το πείτε και εσείς τώρα», είπε στη συνέχεια ο κ. Θεοδωράκης, με το «μίνι» επεισόδιο να λήγει χωρίς να υπάρξει συνέχεια.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα