Κορονοιός: Κατέληξε 51χρονος από την Καστοριά στη Θεσσαλονίκη – 51 οι νεκροί στη χώρα (video)

Αυξήθηκαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (01/04) κατέληξε ένας 51χρονος από την Καστοριά, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Συνολικά οι θάνατοι στην Ελλάδα είναι, πλέον, 51. 

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες

με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και τελικά να χάσει τη μάχη για τη ζωή το βράδυ που πέρασε.

Ο άτυχος άντρας, ο οποίος ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών, είναι ο έβδομος νεκρός που μετρά από την πανδημία του ιού η περιοχή της Καστοριάς, περιοχή στην οποία μέρη έχουν μπει σε καραντίνα, όπως η Μεσοποταμία. 

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά στη χώρα μας έχουν χάσει τη ζωή τους 51 άτομα, εκ των οποίων οι 39 είναι άνδρες και οι 12 γυναίκες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Τετάρτης (01/04) ο αριθμός των κρουσμάτων πανελλαδικά έφτασε τα 1.415. Επίσης, 90 ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ εκ των οποίων οι 14 γυναίκες, οι υπόλοιποι άνδρες, η μέση ηλικία τους είναι τα 66 έτη, ενώ το 57% πάσχει από κάποιο υποκείμενο νόσημα. Σημειώστε ότι έξι άνθρωποι έχουν βγει από τις ΜΕΘ, ενώ έχουν γίνει συνολικά 17.750 εργαστηριακά τεστ.

Σε καραντίνα τίθεται, επίσης, και το χωριό Φούστανη Αλμωπίας του νομού Πέλλας για 14 ημέρες, ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, στην ενημέρωση για τον κορονοϊό από το Υπουργείο Υγείας την Τετάρτη (01/04).

Πηγή: Κορονοιός: Κατέληξε 51χρονος από την Καστοριά στη Θεσσαλονίκη – 51 οι νεκροί στη χώρα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα