Κορονοϊός: Η συγγνώμη του Τζόκοβιτς για τη διάδοση του ιού μέσω τουρνουά του

Συγγνώμη από όλους ζήτησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν σε τέσσερις αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, στη διάρκεια του τουρνουά επίδειξης «Adria Tour» που διοργάνωσε ο Σέρβος σε διάφορες πόλεις των Βαλκανίων.

Αρχικά βρέθηκε θετικός ο Βούλγαρος, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ακολούθησε ο Κροάτης, Μπόρνα Τσόριτς κι εν συνεχεία οι Σέρβοι, Βίκτορ Τροΐτσκι και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου αυτή την περίοδο εξετάστηκε μετά την επιστροφή του από τη Ζαντάρ στο Βελιγράδι και βρέθηκε θετικός στον ιό, χωρίς

πάντως να εμφανίζει συμπτώματα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του επιτελείου του.

Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους. «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη σε όλους όσους υπέστησαν ζημιές από το τουρνουά. Διοργανώσαμε το τουρνουά με καλές προθέσεις και με καθαρή καρδιά. Πιστεύαμε ότι πληρούσε όλα τα πρωτόκολλα υγείας. Ενώσαμε όλους τους ανθρώπους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Κάναμε λάθος, ήταν πολύ νωρίς. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο λυπάμαι για κάθε θετικό δείγμα», δήλωσε σχετικά ο διάσημος πρωταθλητής

The statement from #Djokovic is such PR-Bullshit. He is responsible for organizing a tournament neglecting basic hygiene – during a pandemic! But still he doesn’t admit any fault, takes no responsibility. Just says: He did it with a pure heart.
Pure hands would have been better. pic.twitter.com/rjtVtBk0IN

— Maximilian Rieger (@mjrieger) June 23, 2020

Υπενθυμίζεται ότι θετικός στον κορονοϊός βρέθηκε και ο σέρβος άσος του NBA, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος φέρεται να έχει βρεθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς πριν από λίγες ημέρες.

The song in background: “A little party never killed nobody. We gonna dance until we drop.”

The irony … #Djokovic pic.twitter.com/EKZJiygBGN

Georgia Bennett-Murphy (@georgia_bm_) June 23, 2020

“Smile and cheer, COVID’s here” #Djokovic #Covidiot pic.twitter.com/zNSY30VpOO

— Ross MacIlleathain (@macilleathain81) June 23, 2020

Raise your hand if you want to play tennis and get some corona? #Djokovic #TuesdayThoughts pic.twitter.com/W51SPuPGY8

Los Angeles Memes (@losangelesmemes) June 23, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα