Κοριτσάκι έκλαψε από χαρά με μια… κίνηση του Στεφ Κάρι – Δείτε πώς έγινε αυτό

Ο Στεφ Κάρι εκτός από πολύ μεγάλος παίκτης είναι και σπουδαίος παίκτης, κάτι που φάνηκε τα ξημερώματα στη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην Ινδιανάπολις με 132-100 κόντρα στους Πέισερς. Μετά τον αγώνα κοριτσάκι έκλαψε από χαρά με μια… κίνηση του άσου των πρωταθλητών, ο οποίος… έφαγε απίστευτη τούμπα, σε μια στιγμή πανηγυρισμού. Ο αστέρας των πρωταθλητών πέτυχε ακόμα ένα σπουδαίο ρεκόρ, στην στατιστική των σουτ τριών πόντων, γράφοντας ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Στεφ Κάρι πήρε ένα μαρκαδόρο από το προπονητικό τιμ

της ομάδας του και υπέγραψε πάνω στα παπούτσιά του. Στη συνέχεια έβγαλε τα παπούτσια και τα δώρισε στο συγκεκριμένο παιδί, που έκανε σαν τρελό. Δάκρυσε το κοριτσάκι, έχοντας την οικογένειά της μαζί. Μιλάμε για φίλους των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που βρέθηκαν στην Ινδιανάπολις.

Ο Στεφ Κάρι… είχε και μια άτυχη στιγμή στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο 30χρονος αστέρας «έφαγε» μια απίστευτη τούμπα, τη στιγμή που σηκώθηκε από τον πάγκο για να πανηγυρίσει κάρφωμα του Κλέι Τόμπσον. Πάτησε μια πετσέτα και προσγειώθηκε στο παρκέ:

Ο Στεφ Κάρι στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε, μετά τον αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς ο πρώτος παίκτης της ιστορίας του NBA που έχει πετύχει πάνω από 200 (έχει 203 φέτος) τρίποντα σε μια σεζόν για επτά σερί χρόνια.

That’s #SPLASH

Keywords
Τυχαία Θέματα