Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Πυθία απ’ το Σικάγο

*** Σημίτης, Παπακωνσταντινου, Χαρδούβελης, Μητσοτάκης, Άδωνις, Βενιζέλος, Μπακογιάννη, Γεννηματά, Διαμαντοπούλου, Θεοδωράκης… όλος ο θίασος τέλος πάντων. Οι πολιτικοί της διαπλοκής και της χρεοκοπίας, μαζεύτηκαν στο οικονομικό φόρουμ στους Δελφούς το Σαββατοκύριακο, να μας ενημερώσουν, ξανά, για το πόσο φταίξαμε οι υπόλοιποι που φτωχοποιηθήκαμε…

*** Ο Κώστας Σημίτης,

που στην οχταετία που κυβέρνησε, γιγαντώθηκε η διαπλοκή και το δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά 80 δισ. Ο Γκίκας Χαρδούβελης που έστελνε εν μέσω κρίσης τα λεφτά του στο εξωτερικό. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου που κρίθηκε ένοχος για νόθευση εγγράφου, ενώ είχε κατηγορηθεί και με την κατηγορία της απιστίας. Για τον Κυριάκο και τη Ντόρα δε χρειάζονται φυσικά συστάσεις…

Ξεχνάμε, (ή μάλλον συνεχίζουμε να ξεχνάμε, υποβοηθούμενοι από τα ΜΜΕ) πως η χώρα χρεοκόπησε φορώντας γραβάτα και λευκό κολάρο… από συγκεκριμένες πολιτικές οικογένειες και τους… φίλους τους.

*** Σκληρές, παράλογες και αντικοινωνικές οι απαιτήσεις του ΔΝΤ στα εργασιακά. Εντάξει, όχι τόσο όσο το πρόγραμμα της ΝΔ, αλλά και πάλι… ποιος είναι τόσο σκληρός νεοφιλελεύθερος; Ούτε καν η Βελκουλέσκου!

*** Το Σάββατο που μας πέρασε είχαν τα γενέθλιά τους ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το ίνδαλμά του, ο διεφθαρμένος υποψήφιος της Δεξιάς για τη Γαλλική προεδρεία, Φρανσουά Φιγιόν. Ας ευχηθούμε, έστω και ετεροχρονισμένα, χρόνια πολλά! O θεός να κόβει επιδόματα ανεργίας και να τους δίνει τη χαρά της απόλυσης.

*** «Η Ελλάδα χρειάζεται μια φιλελεύθερη επανάσταση», δήλωσε ο νεοφιλελεύθερος πρόεδρος της ΝΔ. Βέβαια ήρθε δεύτερος, καθώς το ίδιο σύνθημα είχαν χρησιμοποιήσει στις ευρωεκλογές του 2014 ο συνασπισμός Δράσης, του Θ. Σκυλακάκη (που τώρα ενσωματώθηκε στη ΝΔ) και Δημιουργίας Ξανά, του Θ. Τζήμερου, με την επωνυμία «Γέφυρες«.

Στην παρακάτω φωτογραφία, με το ενσταντανέ Τζήμερου – Παναγιώταρου ίσως παίρνουμε μια ιδέα με το τι εννοεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άλλωστε με υπαρχηγούς Άδωνη και Βορίδη σίγουρα μπορεί να κάνει μια «επανάσταση»… σαν αυτή της 21ης Απριλίου, για παράδειγμα…

ΥΓ. Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ και ένας από τους βασικούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, την περίοδο της προεκλογικής του εκστρατείας στις εκλογές της ΝΔ. Ο Νίκος Γεωργιάδης, μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού HOT DOC δικάζεται σήμερα με την κατηγορία της φερόμενης εμπλοκής του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία και ασέλγεια σε ανήλικους.

Αυτά τα ωραία!

Keywords
Τυχαία Θέματα