Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί μετά το survivor

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά στο survivor και μετά την έξοδό της από το ριάλιτι ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή για να διατηρείται σε αυτά τα κιλά.

«Όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο κατανάλωνα 300-500 θερμίδες την ημέρα, τώρα πρέπει να προσέξω πολύ για να μην πάρω βάρος». Μεγάλη σημασία δίνει στο πρωινό της γεύμα.

«Σήμερα είχα φράουλες με κακάο, αλλά το πρωινό μου εναλλάσσεται. Μπορεί τη μία μέρα να είναι γιαούρτι με βρόμη, μπανάνα και φιστικοβούτυρο και την άλλη τα pancakes

που φτιάχνω με ασπράδια αυγού, νιφάδες βρόμης, μπανάνα, καρύδια, μέλι και κανέλα. Τα γεύματά μου είναι στεγνά και πάντα σπιτικά, για να ξέρω τα υλικά και να ελέγχω τις ποσότητες. Συνήθως επιλέγω είτε άπαχο κόκκινο κρέας το οποίο συνδυάζω με πολλά λαχανικά, φρέσκα ή βραστά, είτε φιλέτο γαλοπούλας με ρύζι ή γλυκοπατάτα. Χρησιμοποιώ πολλά μπαχαρικά που δίνουν γεύση και είναι αντιοξειδωτικά. Μια φορά την εβδομάδα θα φάω και ζυμαρικά», δήλωσε στο περιοδικό people. Έχει περιορίσει το αλάτι και έχει κόψει τη ζάχαρη ενώ αντικατέστησε το λευκό αλεύρι με αλεύρι ολικής χωρίς γλουτένη ή με χαρουπάλευρο. Δεν πίνει αναψυκτικά και αλκοόλ αλλά επιτρέπεται λίγο κρασί. Μία φορά την εβδομάδα επιτρέπεται να φάει ότι θέλει.

Εκτός από διατροφή όπως γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα. Δύο φορές κάνει τένις που το καλοκαίρι θα το αντικαταστήσει με θαλάσσιο σκι και άλλες δύο φορές τρέξιμο για μία ώρα. Κάνει επίσης αερόβια προπόνηση και ασκήσεις με σχοινάκη για ενδυνάμωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα