«Κωμικό στοιχείο» βρίσκει η Δόμνα Μιχαηλίδου στη λιποθυμία μαθήτριας από πείνα (video)

«Κωμικό στοιχείο» χαρακτήρισε τη λιποθυμία μαθήτριας από την πείνα η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωση που αφήνει άφωνο τον κάθε σκεπτόμενο πολίτη για τον κυνισμό της.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει ένα «κωμικό στοιχείο» στη λιποθυμία της μαθήτριας Γυμνασίου, στον Πύργο, καθώς “στο Γυμνάσιο δεν υπάρχουν σχολικά γεύματα, όπως στο Δημοτικό”. 

Η Δόμνα Μιχαηλίδου, παρέλειψε

να αναφερθεί στο γεγονός καθ’ εαυτό ή ακόμα και στο αν είναι αληθινό, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων της εκπομπής.

Το ερώτημα είναι ποιο είναι ακριβώς το επιχείρημα της υφυπουργού και ποιο είναι το “κωμικό στοιχείο”. Πώς μπορεί να είναι “κωμικό” το γεγονός της λιποθυμίας μιας μαθήτριας από την πείνα και μάλιστα με το επιχείρημα ότι στο σχολείο της δεν διατίθενται γεύματα, κάτι κάνει πιο πιθανή μια λιποθυμία, παρά την αποτρέπει.

Δεν είναι πάντως το πρώτο ατόπημα της υφυπουργού Εργασίας. Σχεδόν με την ανάληψη των καθηκόντων είχε ξεσηκωθεί σάλος από τις δηλώσεις της περί “ψυχικά νοσούντων” αντισταστασιακών.

Πηγή: «Κωμικό στοιχείο» βρίσκει η Δόμνα Μιχαηλίδου στη λιποθυμία μαθήτριας από πείνα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα