Κλινική «Ταξιάρχαι»: Γιατρός θετικός στον κορονοϊό, αρνείται να σταματήσει τα εξωτερικά ιατρεία

Ερωτήματα και νέες καταγγελίες για τη μη τήρηση των μέτρων προστασίας στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκαν 37 κρούσματα κορονοϊού, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας μιλώντας στην ΕΡΤ1, γιατρός που συνεργάζεται με την κλινική, θετικός

στον κορονοϊό, παρότι έχει σταματήσει να εργάζεται εκεί, αρνείται να σταματήσει τα άλλα ιατρεία του γιατί δηλώνει ότι δεν έχει κορονοϊό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αρμουμανέας, ο «γιατρός διαγνώστηκε θετικός, ωστόσο, αρνείται να το δεχτεί και θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει τα εξωτερικά του ιατρεία».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο γιατρός έχει εξετάσει περίπου 50 ασθενείς.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, τα κρούσματα του κορονοϊού που διαπιστώθηκαν στην κλινική δεν έχουν απομακρυνθεί γιατί είναι πολλοί και νοσηλεύονται εκεί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να τους φροντίζει.

Σημείωνεται ότι 120 επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από την κλινική έχουν τεθεί σε καραντίνα ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκονται 39 συνεργαζόμενοι με την κλινική γιατροί καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα από τα δείγματα που έχουν δώσει για εξέταση. Οι ιχνηλατήσεις των επαφών των κρουσμάτων είναι συνεχείς, ενώ ο εισαγγελέας έχει ζητήσει όλους τους φακέλους των ασθενών της κλινικής «Ταξιάρχαι».

Πηγή: Κλινική «Ταξιάρχαι»: Γιατρός θετικός στον κορονοϊό, αρνείται να σταματήσει τα εξωτερικά ιατρεία - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα