«Κλειστόν λόγω επέμβασης» – Με καρτούν αναχωρεί για ΗΠΑ η Μπακογιάννη (εικόνα)

Είχε γίνει γνωστό εδώ και κάποιο καιρό, οπότε τώρα ήρθε η ώρα για να το κάνει. Η Ντόρα Μποκογιάννη αναχωρεί για τις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό της.

Η ίδια η βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας το έκανε γνωστό μέσω Twitter, ποστάροντας και μία φωτογραφία από το καρτούν roadrunner, κατά κόσμον «μπιμπ-μπιμπ».

«Ζήτησα σήμερα άδεια από τη Βουλή για να απουσιάσω

ένα χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, καθώς πρέπει να κάνω διορθωτική επέμβαση στο γόνατό μου. Οι εκλογές θέλουν τρέξιμο…» έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη πριν την αναχώρησή της.

Ζήτησα σήμερα άδεια από τη Βουλή για να απουσιάσω ένα χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, καθώς πρέπει να κάνω διορθωτική επέμβαση στο γόνατό μου. Οι εκλογές θέλουν τρέξιμο… ΝΜ pic.twitter.com/SqdXsKulJH

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) 29 Οκτωβρίου 2018

Στην αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη έσπευσε να ευχηθεί αμέσως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ξεχνώντας μάλλον ότι ήταν μόλις πριν λίγες μέρες όταν η πρώτη τον είχε «αδειάσει» μεγαλοπρεπώς, αναφορικά με τις δηλώσεις του για την αντιμεταναστευτική πολιτική του Ματέο Σαλβίνι.

Ο Άδωνις όμως είναι ανώτερος άνθρωπος και ξέρει πως πρέπει να τα έχεις καλά με το Μητσοτακέικο το βγάζει σε κάθε δυνατή περίσταση.

Περαστικά όλα να πάνε καλά

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 29 Οκτωβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα