Κεκλεισμένων των θυρών και το Μπαρτσελόνα – Νάπολι λόγω κορονοϊού

Χωρίς κόσμο στο «Καμπ Νου» θα διεξαχθεί και η ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι για τους «16» του Champions League. Αυτή ήταν η εισήγηση των αρμόδιων υγειονομικών αρχών της Ισπανίας, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα, και έγινε αποδεκτή μετά από σχετική σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Την απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων θυρών το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας έκανε γνωστή η Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι του «Σαν Πάολο»,

οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1, με πολλούς θεατές να φορούν μάσκες, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ιταλία, αν και τότε στη Νάπολι και στα νότια της χώρας δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι για το Champions League χωρίς θεατές θα γίνουν ακόμα τα παιχνίδια Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ και Βαλένθια – Αταλάντα. Κεκλεισμένων των θυρών για το Europea Legaue θα διεξαχθούν τα ματς Ολυμπιακός – Γουλβς και Ίντερ – Χετάφε.

[ÚLTIMA HORA]

El partido de Liga de Campeones previsto para el miércoles 18 de marzo entre el FC Barcelona y el Nápoles se disputará en el Camp Nou a puerta cerrada. pic.twitter.com/uz2y8liIsg

FC Barcelona (@FCBarcelona_es) March 10, 2020

Algunas imágenes desde San Paolo https://t.co/ZRJCis1VfQ pic.twitter.com/lzt0Wxjumm

Mundo Deportivo (@mundodeportivo) February 25, 2020

Αμερικανοί παίκτες θέλουν να φύγουν από την Ιταλία

Η κατάσταση στην Ιταλία και η έξαρση του κορονοϊού δημιούργησε τάσεις φυγής σε αμερικανούς παίκτες ομάδων του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, έξι Αμερικανοί έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αποχωρήσουν από την χώρα, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό. Οι Τζούλιαν Στόουν (Βενέτσια), Τζόρνταν Παρκς (Τρεβίζο), Ντέιβιντ Λόγκαν (Τρεβίζο), Ζακ Τόμας (Πεζάρο), Ντομινίκ Σάτον (Μπρίντιζι) και Τόνι Ντάγκλας (Βαρέζε) έχουν τάσεις φυγής και ήδη υπάρχει ανησυχία στις τάξεις των ιταλικών ομάδων πως αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί.

According to today’s Italian newspapers, there are six USA that have expressed their desires to leave due to coronavirus outbreak: Julyan Stone (Venezia), Jordan Parks (Treviso), David Logan (Treviso), Zach Tomas (Pesaro), Dominique Sutton (Brindisi) and Toney Douglas (Varese)

— Emiliano Carchia (@Carchia) March 10, 2020

Πηγή: Κεκλεισμένων των θυρών και το Μπαρτσελόνα – Νάπολι λόγω κορονοϊού - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα