Την Κυριακή έπεσαν οι υπογραφές Παναθηναϊκού – Βέλεθ: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Παρά τις αρχικές διαψεύσεις και από τον ίδιο τον παίκτη, μετά την «έκρηξη» του Γιώργου Δώνη και τη ρήξη με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ο Φραν Βέλεθ του Άρη υπέγραψε την Κυριακή (08/03) συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», ενώ οι απολαβές του για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ.

Ο ισπανός αμυντικός θα ανήκει οριστικά από το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού,

αφού το «τριφύλλι» ενημέρωσε επίσημα τον Άρη πως κατέληξαν σε συμφωνία με τον νυν παίκτη των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης. Το συμβόλαιό του με τη νυν ομάδα του λήγει τον Ιούνιο.

Ο Φραν Βέλεθ, που είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ελληνικών ομάδων, φέρεται μετά την οριστική συμφωνία με την πλευρά του Παναθηναϊκού, να έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», κατά τη διάρκεια της Κυριακής (08/03).

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προβλέπει συνεργασία τριετούς διάρκειας, ενώ οι απολαβές του Ισπανού μπακ θα αγγίζουν συνολικά για τα επόμενα τρία χρόνια το ένα εκατ. ευρώ και θα αυξάνονται κλιμακωτά.

Το γεγονός, λοιπόν, πως την Κυριακή μπήκε και η «σφραγίδα» στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φραν Βέλεθ εξηγεί και το γιατί οι «πράσινοι» απέστειλαν τη Δευτέρα (09/03) το σχετικό χαρτί στον Άρη για να γνωστοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον ισπανό μπακ ενόψει καλοκαιριού.

(πληροφορίες από sdna.gr)

Πηγή: Την Κυριακή έπεσαν οι υπογραφές Παναθηναϊκού – Βέλεθ: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα