Καυγάς Καλλιάνου με Βαρεμένο για τις πυρκαγιές – «Όπου θέλω θα μιλάω» (video)

Τηλεοπτική κόντρα είχαν το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και ο συνάδελφός του από τον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος, στην απόηχο της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα στον Υμηττό.

Αφορμή για τον καυγά έδωσε ο κ. Καλλιάνος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αν είχαμε σήμερα 102 νεκρούς με την ανοργανωσιά των υπευθύνων, θα πετούσαν πέτρες από την Ακρόπολη και θα τις είχαν φτάσει στο Σύνταγμα».

«Γίνανε λάθη, κάνατε

θεατρική παράσταση μπροστά στις κάμερες και μπροστά στους τηλεθεατές, όχι εσείς ο κ. Τσίπρας και η παρέα του», πρόσθεσε απευθυνόμενος στον κ. Βαρεμένο, ο οποίος απάντησε:

«Για ποιον το λέτε αυτό; Μου κάνει εντύπωση που αποκαλείτε “παρέα” τον πρώην πρωθυπουργό».

«Δεν είδα να έχει γίνει λάθος από τη ΝΔ. Στη Χαλκιδική αμέσως βρέθηκαν να καταγράψουν τις ζημιές οι αρμόδιοι, εσείς όταν ήσασταν κυβέρνηση κάνατε επικοινωνιακά τρικ», είπε από την πλευρά του ο κ. Καλλιάνος.

«Εγώ δεν ήρθα για τέτοιου είδος διάλογο εδώ», ανταπάντησε ο κ. Βαρεμένος με τον κ. Καλλιάνο να λέει: «Ζητήστε συγγνώμη για τα λάθη που κάνατε».

Η διαμάχη συνεχίστηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει «δεν θα μιλάτε σε μένα, στην κάμερα να τα λέτε, όχι σε μένα» και τον βουλευτή της ΝΔ να του ανταπαντά: «Εσάς έχω δίπλα μου, σε εσάς τα λέω, όπου θέλω θα μιλάω».

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα