Καθημερινό φαινόμενο οι επιθέσεις σε λεωφορεία στο Καματερό – Αλλάζουν τα δρομολόγια (video)

Σύνηθες φαινόμενο αποτελούν πλέον οι επιθέσεις με πέτρες σε λεωφορεία στο Καματερό, με οδηγούς και επιβάτες αστικών λεωφορείων να κάνουν λόγο για δρομολόγια τρόμου.

Μάλιστα, τις τελευταίες 15 ημέρες, τουλάχιστον 12 λεωφορεία, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες, οι οποίες μάλιστα πραγματοποιούνται εκ κινήσει.

Το Συνδικάτο Εργαζόμενων του ΟΑΣΑ αποφάσισε λόγω έλλειψη

ασφάλειας τόσο των οδηγών, όσο και των επιβατών να τροποποιήσει τα δρομολόγια των γραμμών που περνούν από το Καματερό.

Όπως καταγγέλλουν οι οδηγοί των λεωφορείων, η σωματική ακεραιότητα των οποίων αλλά και των επιβατών μπαίνει σε κίνδυνο, η αστυνομία και η διοίκηση του ΟΑΣΑ, μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα που πραγματοποιούν τις επιθέσεις, αν και αυτές γίνονται σε συγκεκριμένο σημείο.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ έλαβε απόφαση για τροποποίηση των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών από τις 18:00 και μετά, ξεκινώντας από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, η γραμμή 701 Καματερό – Ίλιον – Στ. Ανθούπολη θα έχει νέα αφετηρία και τέρμα στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα στο Καματερό, ενώ η γραμμή 704 Καματερό – Πλ. Αγίων Αναργύρων θα έχει νέα αφετηρία και τέρμα στην πλατεία η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αλ. Παπάγου και Παύλου Μελά στο Καματερό.

Keywords
Τυχαία Θέματα