Κατάθεση – «φωτιά» κατά του αγγειοχειρουργού που κατηγορείται για τον θάνατο της μεσίτριας (video)

Στοιχεία – “φωτιά” που “καίνε” τον 38χρονο αγγειοχειρουργό του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης ένας συνάδερφός του.

Σύμφωνα με το Star, ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής και φίλος του 38χρονου γιατρού ήταν “καταπέλτης” στην κατάθεσή του. Αν και ο κατηγορούμενος χορήγησε στην άτυχη μεσίτρια αναισθητικά φάρμακα για επέμβαση αφαίρεσης κιρσών, ο συνάδελφος του ήταν κάθετος.

«Δε χρειάζεται αναισθησία

η σκληροθεραπεία. Ούτε τοπική, ούτε γενική και δεν είναι απαραίτητο ο ασθενής να γδυθεί», τόνισε.

Σύζυγος 36χρονης: Ήθελε να την εξοντώσει

«Στην πρώτη επέμβαση μάλλον χορήγησε ηπιότερα φάρμακα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, στη δεύτερη πλέον και τελευταία συνάντηση τους, χρησιμοποίησε τόση ποσότητα εντός εισαγωγικών προβλεπόμενων φαρμάκων, όσο ήταν ικανή για να την εξοντώσει τελείως», λέει ο σύζυγος της 36χρονης ο οποίος είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

O χώρος ήταν γιαπί, σκοτεινός και γεμάτος σκόνη

«Βρέθηκε νεκρή, μακριά από το νοσοκομείο. Αυτό δίνει το κίνητρο του εγκλήματος. Οι επιλογές του σε θηλυκό και ερωτικό επίπεδο γίνονται μέσα από το νοσοκομείο, από ασθενείς και από συνοδούς ασθενών», είπε στο Star η Κική Πακιρτζίδου, δικηγόρος του συζύγου της 36χρονης.

Ο συγκεκριμένος καθηγητής ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τηλεφώνησε ο 38χρονος αγγειοχειρουργός όταν κλήθηκε από την αστυνομία, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο της μεσίτριας. Ο συνάδελφος του όμως αναφέρθηκε και στον χώρο όπου χορηγήθηκαν στην άτυχη μητέρα οι φαρμακευτικές ουσίες προποφόλη και φαιντανύλη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τον χαρακτήρισε άκρως ακατάλληλο.

«Ο χώρος ήταν γιαπί και δεν χρησιμοποιούνταν. Δεν υπήρχε ιατρικός εξοπλισμός, ήταν σκοτεινός και γεμάτος σκόνη»

«Ο κατηγορούμενος το ότι επέλεξε τον συγκεκριμένο χώρο δεν είναι τυχαίος διότι στο μυαλό του δεν συμπεριλαμβανόταν η διενέργεια ιατρικής πράξης αλλά η αφαίρεση της ζωής της», υποστηρίζει η δικηγόρος.



Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα