Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή από την Κάλυμνο: Ο Νικόλας είχε ασφυκτικό θάνατο (video)

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του άτυχου νεαρού, Νικόλα Χατζηπαύλου, η σορός του οποίου βρέθηκε το Σάββατο σε ερημική περιοχή της Καλύμνου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Star το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του άτυχου 20χρονου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και κατέληξε σε ένα και μόνο συμπέρασμα: ο θάνατος του φοιτητή επήλθε από ασφυξία.

“Αποκλείεται ο θάνατος να συνδεθεί με την πτώση. Οι αρχές πρέπει να συνεχίσουν τις έρευνες γιατί, κατά την άποψή μου, έχουν χαθεί πολύτιμα

στοιχεία. Αν υπήρχε ανάλογη πτώση θα έπρεπε να διαπιστωθούν εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις», λέει στο Star ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής – τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

“Πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια. Είναι ξεκάθαρο. Η πρώτη ιατροδικαστική είναι εντελώς λάθος. Η δεύτερη μας δικαιώνει γιατί έχει διαφορετικά στοιχεία και η τρίτη μας δικαιώνει γιατί δεν πρόκειται για πτώση“, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Σημειώνεται πως η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση έκανε λόγο για αργό θάνατο από πτώση. Η δεύτερη για κατρακύλισμα και το πόρισμα για βίαιο θάνατο.

Η δικογραφία δεν έχει κλείσει και όλες οι εκθέσεις θα παραδοθούν στον εισαγγελέα. Η οικογένεια θα ζητήσει αναπαράσταση. Μάλιστα, θα κινηθεί δικαστικά κατά του πρώτου ιατροδικαστή.



Πηγή: Star

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα