Καταγγελία ΓΣΕΕ: Εργοδότες ζητούν από εργαζόμενους τα 100 από τα 800 ευρώ του επιδόματος (video)

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος ο οποίος υποστήριξε ότι εργοδότες στην Πάτρα ζητούν από τους εργαζόμενους τους να τους δώσουν τα 100 από τα 800 ευρώ του επιδόματος που δικαιούνται οι τελευταίοι.

«Εκβιαστικά ζητούν από εργαζόμενους 100 ευρώ το “κεφάλι”, για να υποβάλλουν τα στοιχεία τους στην ΕΡΓΑΝΗ» δήλωσε χαρακτηριστικά

ο κ. Καραγεωργόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι για το επίδομα των 800 ευρώ η πρώτη δήλωση γίνεται από τους εργοδότες στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ και μετά ακολουθεί η δήλωση του εργαζομένου. Πρώτα δηλαδή οι εργοδότες γνωστοποιούν αν έχουν αναστείλει τη λειτουργία της επιχείρησής τους ή αν έχουν αναστείλει προσωρινά τις συμβάσεις του προσωπικού τους.

ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΜΙΖΑ 100€ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 800€ || ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ || Επεισόδιο Νο3 – 25.3.2020Εργοδότες της Πάτρας, γνωστοί μαγαζάτορες, εκβιαστικά ζητούν από εργαζόμενους 100€ το «κεφάλι» για να υποβάλλουν τα στοιχεία τους στο ΕΡΓΑΝΗ και να καταστούν δικαιούχοι των 800€. Προσπαθώ να συλλέξω στοιχεία γι’ αυτούς τους μαυραγορίτες και θα τα πούμε σύντομα μαζί τους.

Gepostet von Dimitris Karageorgopoulos am Mittwoch, 25. März 2020

Πηγή: Καταγγελία ΓΣΕΕ: Εργοδότες ζητούν από εργαζόμενους τα 100 από τα 800 ευρώ του επιδόματος (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα