Καταγγελία για ξυλοδαρμό 13χρονης στη Λαμία: Τρεις 17χρονες τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά (video)

Μια καταγγελία με τον ξυλοδαρμό της 13χρονης στη Λαμία έχει αναστατώσει τη Φθιώτιδα, κάτι για το οποίο αναφέρθηκε ο συνήγορος της συγκεκριμένης οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ παρέας της κοπέλας με τις τρεις 17χρονες. Όπως αναφέρει και το «lamiareport», ξαφνικά, η μια από αυτές έριξε ένα χαστούκι στην 13χρονη

και στη συνέχεια άρχισαν να τη χτυπούν άγρια και οι τρεις μαζί.

Όπως είπε ο δικηγόρος της, μιλώντας στον ΑΝΤ1, οι 17χρονες χτυπούσαν την ανήλικη επί 15 λεπτά, προκαλώντας της αρκετά τραύματα.

Τι είπε η Ζαχαράκη για το συμβάν

«Είναι ανησυχητικό το συμβάν στην Λαμία, το παρακολουθούμε», είπε η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στον «ΑΝΤ1» και συμπλήρωσε: «Στόχος μας είναι πως θα ενισχύσουμε τα παιδιά που έχουν προβληματισμούς, να αντιμετωπίσουν τέτοιες εξάρσεις βίας».

Το χρονικό του περιστατικού

Όπως αναφέρει το «lamiareport.gr», ο ξυλοδαρμός της 13χρονης έγινε σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, που τα βράδια μαζεύονται αρκετά παιδιά, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (31/08). «Την χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλωτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει το λόγο….», είπε η αδελφή της.

Πηγές: lamiareport.gr, ANT1

Keywords
Τυχαία Θέματα