Καταγραφή των ζημιών στη Μάνδρα αρχίζει η Περιφέρεια Αττικής – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεών της για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών των καταστροφικών πλημμυρών, η Περιφέρεια Αττικής, αρχίζει την καταγραφή των ζημιών στην Μάνδρα Αττικής που επλήγη από τη φονική κακοκαιρία.

Δείτε επίσης: Τραγωδία από την κακοκαιρία στη Δ. Αττική: Επτά νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι (εικόνες – video)

Με ανακοίνωση της ενημερώνει τους πολίτες ότι:

Για την καταγραφή και εκτίμηση

ζημιών σε οικίες προκειμένου να χορηγηθούν οι προβλεπόμενες οικονομικές ενισχύσεις, οι πολίτες παρακαλούνται να απευθύνονται στον Δήμο τους.

Για καταγραφή καταστροφών που προκλήθηκαν από πλημμύρες σε φυτική και ζωική παραγωγή και για τη χορήγηση αποζημιώσεων αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΛΓΑ. Οι πολίτες παρακαλούμε να απευθύνονται στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑΕΛΓΑ των Δήμων στους οποίους ανήκουν.

Για την καταγραφή – εκτίμηση ζημιών σε επιχειρήσεις, αρμόδιες είναι οι επιτροπές της Περιφέρειας Αττικής / Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής. Παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης ΠΕ Δυτικής Αττικής.

Σημειώνεται ότι από αύριο, Πέμπτη 16.11.2017, ομάδες καταγραφής της Περιφέρειας Αττικής θα προβούν συντονισμένα στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών, για θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα