Αναστάτωση σε ΝΔ και Δράση από τις αποκαλύψεις για Ξαφά

Τι κι αν στη Νέα Δημοκρατία προσπαθούν να «θάψουν» όσο γίνεται την αποκάλυψη της «Εφημερίδας των Συντακτών» σχετικά με τον ρόλο της Μιράντα Ξαφά, οι αντιφάσεις οι οποίες έχουν σημειωθεί εδώ και κάποιες ώρες, μαρτυρούν την εμφανή τους ανησυχία.

Δείτε επίσης: Επίσημο σαμποτάζ εντός, άτυπο σαμποτάζ και εκτός από τη ΝΔ

Και αυτό διότι μπορεί από το γραφείο Τύπου της Νέας

Δημοκρατίας να διαψεύδει ότι η κ. Ξαφά είναι άτυπη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, η ανακοίνωση της Δράσης όμως, άλλα φανερώνει.

Δείτε επίσης: «Η Μιράντα Ξαφά δεν είναι σύμβουλος του Μητσοτάκη», λέει η ΝΔ

Όπως είναι γνωστό δηλαδή εδώ και μήνες (συγκεκριμένα από τον περασμένο Ιανουάριο) η Δράση έχει προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία, απόφαση η οποία τότε μάλιστα είχε προκαλέσει σφοδρές εσωκομματικές αντιδράσεις.

Δείτε επίσης: «Στη σφαίρα της δικαιοσύνης η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων από τη ΝΔ»

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δράσης Θεόδωρο Σκυλακάκη και άλλα μέλη της Δράσης, τόνιζε: «Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει την απόφαση αυτή της Δράσης και θα αξιοποιήσει τα στελέχη της με διάφορους τρόπους στην ευρύτερη πολιτική της προσπάθεια.

Στο πλαίσιο αυτό θα δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία μια “Ομάδα Δράσης για την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, προσέλκυση επενδύσεων & προώθηση της εξωστρέφειας των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων».

Υ.Γ. Αφού λοιπόν η μία ανακοίνωση διαψεύδει την άλλη, το ερώτημα σχετικά με τον ρόλο της Μιράντας Ξαφά και της διακηρυγμένης και μη διαψευσθείσας μέχρι τώρα, σχέσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραμένει και συνεχίζει να κυριαρχεί και μάλιστα επιτακτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα