«Καρφιά» Τσίπρα για την υπόθεση Διαματάρη – «Έχουμε κυβέρνηση της ψεύτικης αριστείας» (video)

«Έχουμε μια κυβέρνηση της πολιτικής εξαπάτησης, της ψεύτικης αριστείας και της πελατειακής δοσοληψίας». Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Αντώνη Διαματάρη. Ο υφυπουργός Εξωτερικών δεν αποφοίτησε τελικά από το πανεπιστήμιο Columbia, παρότι αυτό ανέγραφε στο βιογραφικό του.

Μιλώντας

στην ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην Αλεξανδρούπολη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στη μεσαία τάξη, λέγοντας ότι η ΝΔ έκανε σημαίας της τις ελαφρύνσεις και «αντί για ελαφρύνσεις βλέπουμε επιβαρύνσεις και στοχευμένες πολιτικές εξυπηρετήσεις μεγάλων συμφερόντων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επίσης ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα κόμμα «ζωντανό, λαϊκό, μαζικό και έτοιμο να κυβερνήσει» και μίλησε για την προσπάθεια δημιουργίας «χωρίς αποκλεισμούς της νέα δημοκρατικής παράταξης που έχει ανάγκη ο τόπος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανοίγει, μεγαλώνει και μετασχηματίζεται», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας ότι «εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε η χώρα να προχωρήσει σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος».

Εισήγηση στην Αλεξανδρούπολη

Εισήγηση στην Αλεξανδρούπολη, στην ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. #ΣΥΡΙΖΑ #iSYRIZA #Αλεξανδρούπολη

Gepostet von Alexis Tsipras am Montag, 2. Dezember 2019

Πηγή: «Καρφιά» Τσίπρα για την υπόθεση Διαματάρη – «Έχουμε κυβέρνηση της ψεύτικης αριστείας» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα