«Καρφιά» του «πρώην» στον «νυν» – «Γελοιοποιεί τον θεσμό του κυβερνητικού εκπροσώπου»

Στο στόχαστρό του έβαλε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ένας από τους προκατόχους του, ο Ευάγγελος Αντώναρος, καταλογίζοντάς του ότι «γελοιοποιεί τον θεσμό του κυβερνητικού εκπροσώπου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, που ερευνά την υπόθεση Novartis, «πρέπει να μπει φυλακή», με τον κ. Πέτσα να τον καλύπτει, αναφέροντας ότι «εκφράζει προσωπική

άποψη».

Αντιδρώντας, λοιπόν, στη φράση αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο κ. Αντώναρος σημείωσε στο Twitter: «Κάποιος θα πρέπει να του πει του σημερινού εκπροσώπου ότι γελοιοποιεί περισσότερο από όσο έχει κάνει ήδη το θεσμό του κυβ. εκπροσώπου όταν λέει ότι υπουργός εκφράζει δημόσια προσωπική άποψη. ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔεΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. Και μάλιστα την ΤV».

Κάποιος θ πρέπει ν του πει του σημερινού εκπροσώπου ότι γελοιοποιεί περισσότερο απο όσο έχει κάνει ήδη το θέσμο του κυβ.εκπροσώπου όταν λέει ότι υπουργός εκφράζει δημόσια προσωπική άποψη.ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. Και μάλιστα την ΤV(1)

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) June 25, 2020

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση, ο κ. Αντώναρος χαρακτήρισε ως «μουσαφίρη» στη ΝΔ τον κ. Γεωργιάδη, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές τόσο για τον Αντώνη Σαμαρά (επί των ημερών του προσχώρησε στη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης), όσο και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τον διόρισε ως αντιπρόεδρο του κόμματος και υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Αλλά δεν φταίει ο μουσαφίρης υπουργός αλλά αυτοί που τον βάλανε από το παράθυρο στο ιστορικό κόμμα που ίδρυσε ο Κωνστ. Καραμανλής, που κάνανε συμφωνία μαζί του για να βγουν αρχηγοί, που τον χρίσανε αντιπρόεδρο και μετά τον κάνανε και πρωτοκλασάτο υπουργό. Ας τον χαίρονται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος.

Αλλά δεν φταίει ο μουσαφίρης υπουργός αλλά αυτοι που τον βάλανε απο το παράθυρο στο ιστορικό κόμμα που ίδρυσε ο Κωνστ. Καραμανλής, που κάνανε συμφωνία μαζί του για να βγουν αρχηγοί, που τον χρίσανε αντιπρόεδρο και μετά τον κάνανε και πρωτοκλασάτο υπουργό. Ας τον χαίρονται.(2)

— Evangelos Α. Antonaros (@EvangAntonaros) June 25, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα