«Καρφιά» Σοσιαλδημοκρατών σε Μητσοτάκη και Βέμπερ – «Εργάζονται για τη διαίρεση στην Ευρώπη»

Για «πραγματική ευκαιρία επίλυσης» του ζητήματος της ονομασίας της πΓΔΜ κάνει λόγο η πολιτική ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε σημερινή ανάρτησή της στο Twitter, αποκαλώντας «ανεύθυνη» τη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη και του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Δείτε επίσης: Προς την πολιτική απομόνωση οδεύει ο Μητσοτάκης –

«Άδειασμα» και από Κομισιόν

«Υπάρχει επιτέλους μια πραγματική ευκαιρία να επιλυθεί το διχαστικό ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ. Θα ήταν τρομερό να χαθεί αυτό το ραντεβού με την ιστορία. Είναι ανεύθυνο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάνφρεντ Βέμπερ εργάζονται για τη διαίρεση στην Ευρώπη, αντί για την πρόοδο και τη συμφιλίωση», αναφέρει το tweet των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών.

Δείτε επίσης: Ηχηρό «άδειασμα» σε ΝΔ και Μητσοτάκη από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για το Σκοπιανό

Σε δεύτερη ανάρτηση οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Δημοκρατικοί «καλούν την ηγεσία της Ελλάδας και της πΓΔΜ να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για να βρουν μια θετική και βιώσιμη λύση για τα Δυτικά Βαλκάνια και ολόκληρη την Ευρώπη».

Δείτε επίσης: Ο Ζάεφ μετονομάζει αεροδρόμιο και εθνική οδό από «Μέγας Αλέξανδρος» (εικόνες – video)

Οι σχετικές αναρτήσεις:

European Socialists and Democrats call on both #Greece and #FYROM‘s leadership to continue their efforts to find a positive and lasting solution for the #WesternBalkans and the whole of Europe – @giannipittella

— S&D Group (@TheProgressives) 25 Ιανουαρίου 2018

Δείτε επίσης: Όμηρος της δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ ο Μητσοτάκης – «Λύση για το Σκοπιανό σε άλλη συγκυρία»

Δείτε επίσης: «Βαβέλ» η ΝΔ για το Σκοπιανό (video)

Δείτε επίσης: Νταβός, η επόμενη μέρα: Χαμόγελα, κινήσεις καλής θέλησης για το Σκοπιανό και χρέος

Keywords
Τυχαία Θέματα