Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» μητέρα να παρατάει το δίχρονο παιδί της έξω από ξένο σπίτι (video)

Κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τη συγκλονιστική στιγμή της εγκατάλειψης ενός δίχρονου αγοριού από τη μητέρα του, έξω από ένα σπίτι στο Τέξας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μία γυναίκα με μακριά μαλλιά, έχοντας μαζί της ένα δίχρονο παιδάκι, χτυπάει βιαστικά το κουδούνι ενός σπιτιού και φεύγει τρέχοντας προς το αυτοκίνητό της, αφήνοντας το παιδάκι έξω από την πόρτα.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ανοίγει και βλέπει μπροστά της το παιδί να την κοιτάει, χωρίς να μιλάει αλλά και χωρίς να κλαίει που η μαμά του το παράτησε, φεύγοντας με το αυτοκίνητό της.

Το σπίτι στο Τέξας είχε κάμερες ασφαλείας

και αφού η ιδιοκτήτρια του σπιτιού πήρε το αγοράκι μέσα στο σπίτι της, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έκανε έρευνα προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητα της μητέρας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αγοράκι ονομάζεται Ρόγιαλ Πρινς Σίμονς και αφέθηκε σε πλούσια γειτονιά, όπου τα σπίτια κοστίζουν γύρω στα 300.000 δολάρια.

Οι αστυνομικές αρχές έδωσαν το βίντεο της εγκατάλειψης στη δημοσιότητα, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιήσουν την ταυτότητα της μητέρας ή του πατέρα του άτυχου αγοριού. Παράλληλα, δεν έδωσαν και πληροφορίες σχετικά με το αν θα δοθεί το αγοράκι σε ανάδοχη οικογένεια, τοποθετηθεί σε κάποιο ίδρυμα ή δοθεί η κηδεμονία του σε συγγενείς της οικογένειας.

(Daily Mail)

Φωτογραφία: ABC

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάμερα,kamera