Και ο Λαγός στις περιπολίες των «κατοίκων» στον Έβρο

Περιπολίες στα ελληνοτουρκικά σύνορα κάνει μαζί με «κατοίκους» της περιοχής, ο ευρωβουλευτής και επί σειρά ετών μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

«Ο Γ. Λαγός βρίσκεται στα ελληνοτουρκικά σύνορα εδώ και λίγες ώρες και ήδη συμμετέχει ενεργά στις περιπολίες που διεξάγουν οι κάτοικοι της περιοχής για να εντοπίσουν και να παραδώσουν στις αρχές λαθρομετανάστες-τζιχαντιστές που περνούν κατά χιλιάδες τα σύνορα», έγραφε λίγο μετά

τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (5/3) στο επίσημο site του κόμματος Εθνική Λαϊκή Συνείδηση, ιδρυτής του οποίου είναι ο Λαγός.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται φαίνεται ο κατηγορούμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής να συμμετέχει στα μπλόκα που έχουν στήσει οι κάτοικοι του Έβρου για τους πρόσφυγες, να συνομιλεί με άτομα ντυμένα με στολές παραλλαγής αλλά και αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι πολίτες στον Έβρο έχουν δημιουργήσει ένοπλες ομάδες περιπολίας ενώ προχωρούν και σε «συλλήψεις» προσφύγων και μεταναστών. 

Χαρακτηριστική είναι η κραυγή αγωνίας από εκδότη εφημερίδας του Έβρου, ο οποίος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή της Θράκης, καταγγέλλοντας ότι «ένα εθνικιστικό και μισαλλόδοξο τσουνάμι σαρώνει τον τόπο μας».

Πηγή: Και ο Λαγός στις περιπολίες των «κατοίκων» στον Έβρο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα