Αποκαλύψεις Μπιλ Κλίντον για τον παράνομο δεσμό με τη Λεβίνσκι: Ήταν ένας τρόπος να διαχειρίζομαι το άγχος μου

Για τον παράνομο δεσμό του με τη Μόνικα Λεβίνσκι και την αποκάλυψη του σκανδάλου το 1998 που οδήγησε στην παραπομπή του, μίλησε ο Μπιλ Κλίντον σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα τη σύζυγό του, Χίλαρι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρώην αμερικανός πρόεδρος, αποκάλυψε σε ένα από τα επεισόδια του το ντοκιμαντέρ «Hillary» (που θα προβληθεί στο Hulu) ότι η σχέση του με την τότε εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο, Μόνικα Λεβίνσκι,

το 1995-1996 ήταν ένας τρόπος να διαχειρίζεται το άγχος του.   

Την εποχή που γνώρισε την νεαρή εκπαιδευόμενη, όπως υποστηρίζει, αισθανόταν σαν πυγμάχος μετά από 30 γύρους, εξαιτίας της πίεσης του προεδρικού αξιώματος. Έτσι η παρουσία της νεαρής κοπέλας που τον θαύμαζε ήταν «κάτι που θα μπορούσε να τον κάνει να ξεχαστεί για λίγο».

Σε αυτό το επεισόδιο, τόσο ο Μπιλ Κλίντον όσο και η σύζυγός του και πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ μιλούν για την ιδιαίτερα δύσκολη και τραυματική περίοδο που πέρασε η σχέση τους, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

Ο Μπιλ Κλιντον περιγράφει στο «Hillary» πώς αποκάλυψε την αλήθεια για την παράνομη σχέση του στη σύζυγό του, αλλά και στην κόρη του Τσέλσι. Όπως εξηγεί, το να παραδεχτεί την αλήθεια μπροστά στην 18χρονη κόρη του ήταν ακόμα πιο δύσκολο από το να μιλήσει στην Χίλαρι, και χαρακτηρίζει την εμπειρία φρικτή. 

Παράλληλα ζητά συγγνώμη από τη Λεβίνσκι λέγοντας ότι αισθάνεται φρικτά που η ζωή της σημαδεύτηκε από τη σχέση τους, κάτι που ο ίδιος χαρακτηρίζει άδικο. 

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Hillary» αποτελείται από τέσσερα μέρη και παρέχει μια άκρως αποκαλυπτική ματιά σε άγνωστες πτυχές της ζωής της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι την εκλογική αναμέτρησή της με τον Τραμπ το 2016, κατά την οποία ηττήθηκε.

Πηγή: Αποκαλύψεις Μπιλ Κλίντον για τον παράνομο δεσμό με τη Λεβίνσκι: Ήταν ένας τρόπος να διαχειρίζομαι το άγχος μου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα