Ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη στο Ντουμπάι, 1-2 από την Αρίνα Σαμπαλένκα (video)

Το εμπόδιο της Λευκορωσίδας Αρίνα Σαμπαλένκα αποδείχθηκε αξεπέραστο για την Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο τουρνουά του Ντουμπάι, καθώς η ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις ηττήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (18/02) με 1-2 (2-6, 6-4, 1-6) και από πολύ νωρίς αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Η 24χρονη τενίστρια στρέφει, πλέον, το ενδιαφέρον της στο τουρνουά της Ντόχα, την επόμενη εβδομάδα.

Η Μαρία Σάκκαρη πλήρωσε, εν πολλοίς, την κάκιστη παρουσία της στο πρώτο και κυρίως στο τρίτο σετ.

Η 24χρονη αθλήτρια έχασε το πρώτο με 2-6 αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε και παρότι δέχθηκε break, με το οποίο το σκορ έγινε 1-3, επέβαλε το παιχνίδι της και με επιμέρους σκορ 5-1 games ισοφάρισε.

Στη συνέχεια, όμως, δεν κατόρθωσε να ακολουθήσει το ρυθμό της αντιπάλου της, έχασε break point για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, στο 0-3, αμέσως ύστερα δέχθηκε «σπάσιμο» στο δικό της σερβίς και με 0-5 βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο», χάνοντας σετ και παιχνίδι.

Maria sakkari beaten 2-6 6-4 1-6 by aryna sabalenka in the 1st round of the Dubai duty free #sakkari #defeated #round1 #dubaidutyfree ( Getty ) pic.twitter.com/hqbNUHgr1t

Phil (@tennis_phil) February 18, 2020

@SabalenkaA triumphs over Maria Sakkari to move on to the second round with 6-2, 4-6, 6-1

Good luck Sabalenka #DDFTennis @WTA @DubaiDutyFree pic.twitter.com/SnbrhxZnub

Dubai Tennis Champs (@DDFTennis) February 18, 2020

Πηγή: Ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη στο Ντουμπάι, 1-2 από την Αρίνα Σαμπαλένκα (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα