Ημέρα… Ρονάλντο στο Τορίνο – Το φιλοδώρημα του Πορτογάλου στους υπαλλήλους του Costa Navarino (εικόνες – video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται από την Κυριακή (16/7) στο Τορίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους και λίγο πριν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις βίωσε την απόλυτη αποθέωση από τον κόσμο της «μεγάλης κυρίας». Ο Πορτογάλος άσος, που άφησε το Costa Navarino-παραθέτοντας και δείπνο στην οικογένειά του-για να μεταβεί στην Ιταλία, έδωσε και «πλούσιο» φιλοδώρημα στους υπαλλήλους του πολυτελέστατου ξενοδοχείου στη Μεσσηνία, για τις υπηρεσίες τους.

Ο «CR7» παρουσιάζεται το

απόγευμα της Δευτέρας (16/7) και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση από τους Ιταλούς φιλάθλους που συγκεντρώθηκαν εκεί όπου ο Ρονάλντο έκανε την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους της «Γιούβε». Δόθηκε μάχη για ένα αυτόγραφο και μερικές φωτογραφίες. Εξάλλου, από πολύ νωρίς έχουν φτάσει στο «Juventus Stadium» εκατοντάδες άνθρωποι για να υποδεχθούν τον Κριστιάνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportime», ο Πορτογάλος σταρ, που θα λαμβάνει 30.000.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τη Γιουβέντους, δεν άφησε παραπονεμένους τους 10 υπαλλήλους που τον εξυπηρετούσαν ανά πάσα ώρα και στιγμή κατά τη διαμονή του στο Costa Navarino.

Συγκεκριμένα, τους έκοψε μια… επιταγή 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας να το μοιράσει ισόποσα στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του. Το φιλοδώρημα, δηλαδή, για το κάθε υπάλληλο έφθασε τα 2.000 ευρώ. Ο Ρονάλντο τους υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να επισκεφτεί το Costa Navarino και του χρόνου.

#RassegnaStampa #16luglio Tuttosporthttps://t.co/oFo7jXBs53 pic.twitter.com/om9JYMMIJO

— calciomercato.it (@calciomercatoit) 16 Ιουλίου 2018

DEG-DEG: Cristiano Ronaldo oo Tijaabada Caafimaadka u Maray Kooxda Juventushttps://t.co/4DYoSl6DdQ pic.twitter.com/6WaF6go1rf

— Laacib Sports (@laacibsports) 16 Ιουλίου 2018

Cristiano Ronaldo salutes the Juventus fans ahead of his medical. #CR7Day #JUVEWELCOMESCR7 #CRISTIANOATJUVE

pic.twitter.com/zlFhLyjRgL

CRISTIANO RONALDO (@CristianoJUV7) 16 Ιουλίου 2018

CR7 JUVENTUS … Five-times Ballon d’Or winner Cristiano #Ronaldo arrives at his new club Juventus in Turin, Italy, and greets fans before undergoing a medical check-up #ConsumersBeware #CofekCares via @CofekSports pic.twitter.com/4rYuzuEK1z

— Consumers Federation of Kenya (COFEK) (@ConsumersKenya) 16 Ιουλίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα