Ηλεκτρολόγος, που δουλεύει και σε οπωροπωλείο ο «δήμιος» της Λίβερπουλ – Τον έκαναν και Άγιο οι Σέρβοι (εικόνες – video)

Οι Σέρβοι και οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα τον έκαναν και… Άγιο. Ο Μίλαν Πάβκοβ στα 24 του, έχοντας κοστίσει μόλις 3.000 λίρες στον Ερυθρό Αστέρα, απασχολεί από το βράδυ της Τρίτης (6/11) παγκοσμίως, καθώς με τα δυο δικά του γκολ «σκότωσε» τη Λίβερπουλ για τον 3ο όμιλου του Champions League.

Ο ίδιος τρελάθηκε με το επίτευγμά του και έγινε… ένα με τον κόσμο, ενώ μετά τη λήξη συνέχισε να πανηγυρίσει

με τους οπαδούς της ομάδας του. Βλέπετε, είναι ένας μ’ αυτούς και στην προσωπική του ζωή, αφού μιλάμε για παίκτη, που είναι και… επαγγελματίας ηλεκτρολόγος, ενώ δουλεύει παράλληλα και στο οπωροπωλείο του πατέρα του.

Φέρεται, μάλιστα, να πήρε… ρεπό το βράδυ της Τρίτης για να παίξει κόντρα στους «κόκκινους» και να σκοράρει δυο φορές για να χαρίσει στον Ερυθρό Αστέρα-και σε σερβική ομάδα-την πρώτη του νίκη στην ιστορία των ομίλων του Champions League. Έτσι, ο φορ των Σέρβων, έκανε ολόκληρη την Ευρώπη ν’ ασχολείται πλέον με την περίπτωσή του, δίχως να έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στην καριέρα του.

Pavkov’s on fire!

Keywords
Τυχαία Θέματα