Μετά τα νέα της τριλογίας του «The Walking Dead», τώρα και το «Breaking Bad» θα γίνει ταινία

Ο δημιουργός του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος Breaking Bad, Vince Gilligan, φέρεται ότι θα γυρίσει μία δίωρη ταινία που θα ονομαστεί κατά πάσα πιθανότητα «Greenbrier» στο Νέο Μεξικό, στα μέρη και στο ύφος της επιτυχημένης σειράς. Να θυμίσουμε ότι η σειρά των 5 σεζόν, 2 Χρυσών Σφαιρών και 145 βραβείων, που βρίσκεται στην πεντάδα των καλύτερων σειρών στην ιστορία της τηλεόρασης, έχει φανατικό κοινό και στη χώρα μας.

Με χαρά ή μάλλον φόβο αντιμετωπίζουν τα νέα

αρκετοί φίλοι του Breaking Bad, που θεωρούν ότι είναι μια κακή επιλογή των παραγωγών να μεταφέρουν μια επιτυχημένη σειρά στην μεγάλη οθόνη κατά το παράδειγμα των μέτριων Sex and the City 2, Baywatch, Miami Vice και πολλών άλλων.

Παρόλα αυτά όμως μεγάλα σόου έχουν ήδη δρομολογηθεί να βγουν σε ταινίες, όπως είναι το Deadwood της HBO ή ακόμα και η τριλογία του The Walking Dead της FOX που θα γυριστεί το πρώτο της μέρος μέσα στο 2019. Οπότε, αν και η μέχρι τώρα εμπειρία μεταφοράς μιας σειράς στον κινηματογράφο δείχνει ότι είναι ένα ρίσκο, είναι κάτι που συνεχίζει το Χόλυγουντ να παίρνει χαμογελώντας.

Επιστρέφοντας στο Breaking Bad και έχοντας κατεβάσει την αυλαία ο «κακός» Walter White (ο αντιήρωας της ιστορίας μας) το 2013, δεν γνωρίζουμε αν στην ιστορία αυτή θα πρωταγωνιστήσει πάλι ο Bryan Cranston ή και άλλοι ηθοποιοί από το καστ της σειράς.

Μαθαίνουμε όμως από την εφημερίδα του Νέου Μεξικού «The Albuquerque Journal», ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην περιοχή αυτόν τον μήνα. Όσο για την ιστορία του Greenbrier μάλλον θα αναφέρεται στην απόδραση ενός άνδρα που τον είχαν απαγάγει και τον αγώνα του προς την ελευθερία.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η ιστορία αυτή θα γυριστεί στα γνωστά μέρη και set της σειράς Breaking Bad. Όσο για τον δημιουργό, είναι το πρώτο project της συνεργασίας που έχει κλείσει με το αρμόδιο τμήμα της Sony, μην έχοντας αποφασίσει αν η ταινία θα βγει στην μικρή ή στην μεγάλη οθόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα