Ιδιαιτέρως large η βασίλισσα Ελισάβετ: Το δώρο που έκανε στους 550 εργαζόμενους του Παλατιού

Τα Χριστούγεννα έρχονται και η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ένα πολύ γενναιόδωρο δώρο στους εργαζόμενους του Παλατιού. Όπως κάθε Δεκέμβριο έτσι και φέτος, η βασίλισσα Ελισάβετ δίνει σε κάθε ένα από τα μέλη του προσωπικού (550 τον αριθμό) μια επιταγή με ποσό που ποικίλλει και εξαρτάται από τα πόσα χρόνια δουλεύει ο εν λόγω εργαζόμενος στο παλάτι.

Μοιράζει επίσης

1.500 χριστουγεννιάτικες πουτίγκες στους 550 υπαλλήλους της και φυσικά μια κάρτα με ευχές από την ίδια και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Και όπως συμβαίνει με κάθε τι άλλο στο παλάτι έτσι και στο μοίρασμα των δώρων ακολουθείται ένα αυστηρό πρωτόκολλο: Ένας ανώτερος υπάλληλος καλεί το κάθε μέλος του προσωπικού -βάσει ιεραρχίας- ξεκινώντας από τους ανώτερους αυλικούς. Η βασίλισσα παραδίδει προσωπικά τα δώρα, σπάζοντας το πρωτόκολλο γιατί… Χριστούγεννα είναι!.

Το προσωπικό του παλατιού δεν είναι το μόνο που λαμβάνει δώρα από τη βασίλισσα τα Χριστούγεννα. Η Αυτής Μεγαλειότητα δίνει επίσης χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στο Γουίνδσορ, καθώς προσφέρει χριστουγεννιάτικα δέντρα σε εκκλησίες και σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα