Η ξεχωριστή ερμηνεία της Μαράια Κάρεϊ για τους «ήρωες» της πανδημίας (video)

Μια ξεχωριστή ερμηνεία του «Hero» αφιέρωσε η Μαράια Κάρεϊ σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και σε πολλούς άλλους.

Καθισμένη μπροστά από κορνιζαρισμένες φωτογραφίες των παιδιών της, σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι της, η Κάρεϊ εισήγαγε το βιντεοκλίπ λέγοντας πως κάνει ό,τι μπορεί για να είναι η ίδια «γιορτινή» για το Πάσχα των Καθολικών – που ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, παρά το ότι ζούμε, αυτό που αποκάλεσε,

«μοναδική στιγμή στην ιστορία».

«Είμαστε ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια και αυτή τη στιγμή. Θέλω να αξιοποιήσω αυτή τη στιγμή για να αναγνωρίσω και να τιμήσω τις θυσίες όλων όσοι εργάζονται καθημερινά, φροντίζοντας τις κοινότητές τους» συνέχισε και αναφέρθηκε σε αυτούς ως «οι ήρωες που κάνουν εφικτό, το να έχουμε την καθημερινή ζωή μας».

Με συνοδεία στο πιάνο από τον, εδώ και πολύ καιρό, μουσικό διευθυντή της, Ντάνιελ Μουρ, η Κάρεϊ παρουσίασε μια συντομευμένη εκδοχή του σινγκλ της. Στο κλιπ υπήρχαν και «πασχαλινά αυγά» για τους φανατικούς θαυμαστές της, και ένα αρνάκι σε φωτογραφία πάνω σε στρατηγικά τοποθετημένο μουσικό αναλόγιο – μιας και οι θαυμαστές της, με αγάπη για την Κάρεϊ, αποκαλούν τους εαυτούς τους «Lambily».

Dressed in a Conservative Blouse, Mariah Carey Belts Out “Hero” to Serenade Front-Line Workers https://t.co/UnYHNOEmzl

— Rolling Stone (@RollingStone) April 12, 2020


To «Hero» – από το άλμπουμ του 1993 «Music Box» – είναι, βεβαίως, το σήμα κατατεθέν της τραγουδίστριας.

Έχει τραγουδήσει την μπαλάντα σε αρκετές περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων σε συναυλία για συγκέντρωση χρημάτων μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους Δίδυμους Πύργους.

Την τραγούδησε και ενώπιον του Μπαράκ Ομπάμα, το 2009, στη χοροεσπερίδα επί τη αναλήψει των καθηκόντων του -λέγεται ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.

Ίσως η κορυφαία ερμηνεία του τραγουδιού από την ποπ σταρ ήταν όταν, το 1996, το είπε για να τιμήσει αστυνομικούς που «έπεσαν» κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, μια ερμηνεία που έκανε ακόμη και τον τότε Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον να βουρκώσει.

7pm in NYC on Easter. Clapping for our heroes. Thank You pic.twitter.com/t8hEBhKT9A

— Mariah Carey (@MariahCarey) April 13, 2020

Πηγή: Η ξεχωριστή ερμηνεία της Μαράια Κάρεϊ για τους «ήρωες» της πανδημίας (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα