Ζήτησε συγγνώμη και… επιστρέφει ο Ουάρντα – Προτάσεις και από τη Ρωσία ο Νάτχο

Ο Αμρ Ουάρντα απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του στο ματς με την ΑΕΚ και με δήλωσή του την Παρασκευή (15/3), ζήτησε συγνώμη από τον φιλάθλους του Ατρόμητου. Ο αιγύπτιος άσος με γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Περιστερίου, ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους για την αντίδρασή του στο ματς του κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι δεν ήθελε να τους προσβάλλει.

Αυτή η εξέλιξη αποτελεί προάγγελο της επιστροφής του στην ομάδα.

Η δήλωση του:

«Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με αγκάλιασε τόσο πέρυσι όσο και φέτος και μου έδωσε τη δυνατότητα να ανακηρυχτώ MVP της Superleague. Τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω ή να στεναχωρήσω τους φιλάθλους του Ατρομήτου και ζητώ συγνώμη για τη στιγμιαία αντίδραση μου. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του και ταυτόχρονα να κάνω τους φιλάθλους του χαρούμενους. Ένα είναι σίγουρο, ότι σέβομαι απόλυτα τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους του».

Να θυμίσουμε ότι ο άσος της ομάδας του Περιστερίου απαλλάχθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας. Αυτή η ενέργειά του είχε προκαλέσει σάλο, και μπήκε στον «πάγο» από τον Ατρόμητο, καθώς… έβραζε και ο κόσμος της ομάδας.

Ο Αμρ Ουάρντα, που παίζει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη και μέσω των social media. O δικηγόρος του στην εκδίκαση της υπόθεσης στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τόνισε πως οι οπαδοί έβριζαν χυδαία τον αιγύπτιο άσο, ο οποίος εκνευρίστηκε.

****

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό, φαίνεται πως φεύγει το καλοκαίρι ο Μπίμπρας Νάτχο. Ο ισραηλινός μέσος είναι απογοητευμένος, σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας του, από τον μικρό χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και σκοπεύει να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι, παρότι έχει κι άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα, ο 31χρονος μέσος εξετάζει προτάσεις από Ρωσία και το επόμενο διάστημα θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα