Η ΒΜW επενδύει στην αυτόνομη οδήγηση (εικόνες)

Επενδύει στην αυτόνομη οδήγηση η BMW καθώς ξεκίνησε η κατασκευή από τα μέσα Αυγούστου του νέου Κέντρου Προσομοίωσης Οδήγησης στην περιοχή Milbertshofen του Μονάχου. Στο κτίριο, σύμφωνα με την ενημέρωση από την εταιρεία, θα πραγματοποιούνται εικονικές δοκιμές προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και καινοτόμων φιλοσοφιών απεικόνισης συμβάλλοντας έτσι στην εξέλιξη της αυτόνομης οδήγησης.

#BMW is investing around €100 million in a new #drivingsimulation

facility at its FIZ Research and Innovation Centre in Munich. A facility which it describes as the world’s most advanced of its kind.

Read more > https://t.co/2DxTYMVewg pic.twitter.com/Uxl1MXAbJv

— automotiveIT Int (@aIT_Int) 5 Σεπτεμβρίου 2018

Αξιοσημείωτο στοιχείο του εξοπλισμού είναι ένας προσομοιωτής υψηλής πιστότητας, στον οποίο διαμήκεις, εγκάρσιες και περιστροφικές κινήσεις ενός οχήματος μπορούν να αναπαράγονται ταυτόχρονα και επομένως πολύ ρεαλιστικά, φέρνοντας τον δρόμο στο εργαστήριο.

Το συνολικό εμβαδό των κτιρίων είναι 11.400 τ.μ. και εκεί θα βρίσκονται 14 προσομοιωτές και εργαστήρια ευχρηστίας όπου θα απασχολούνται 157 άτομα. Το τμήμα έρευνας του BMW Group σχεδιάζει να ξεκινήσει εργασίες το 2020, με το ύψος επένδυσης να υπολογίζεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

A fantastic few days at the @BMW head office in #Munich!

Keywords
Τυχαία Θέματα