Η τούρτα στον Τσιτσιπά μετά τον τελικό – Τα συγχαρητήρια και το fair play από τον Ναδάλ (εικόνες – video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνδύασε την παρουσία του στον τελικό του Rogers Cup με τα γενέθλιά του (πάτησε τα 20). Του ευχήθηκαν μετά τον αγώνα με τον Ναδάλ, τόσο οι φίλαθλοι, όσο και ο Ισπανός θρύλος του τένις, αλλά έκπληξη τον περίμενε και μετά το παιχνίδι, καθώς οι διοργανωτές του ετοίμασαν τούρτα.

Πολλά… για τις επιτυχίες του έλληνα τενίτσα και την αξία δείχνουν τα συγχαρητήρια τόσο από τον Ναδάλ (το ξέσπασμά του με τη λήξη του τεχνικού αποδεικνύει πόσο πιέστηκε από τον Τσιτσιπά) όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο ισπανός θρύλος του τένις έκανε μια σπάνια επίδειξη αθλητικού ήθους στον τελικό του Rogers Cup.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσβησε τα κεράκια όταν επέστρεψε από την τελετή απονομής. Έπαιξε, μάλιστα, και αγώνα πινγκ πονγκ με Έλληνα ομογενή.

Κατά την απονομή Ράφα Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς μπερδεύτηκαν με το πώς θα έπρεπε να κρατήσουν τα τρόπαιά τους και χρειάστηκε επέμβαση των διοργανωτών. Ειδικά ο ισπανός τενίστας τα… έχασε. «Πώς το κρατάμε;» φάνηκε να λέει ο έλληνας αθλητής στον θρύλο του αθλήματος, που είχε κι αυτός μπερδευτεί και έκανε μια χαρακτηριστική γκριμάτσα.

Hey, no one’s perfect

Keywords
Τυχαία Θέματα