Η τουρκική λίρα καταρρέει και ο Ερντογάν δίνει σόου – Αναστεναγμοί και παιδάκια στην ομιλία του (video)

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις προεδρικές εκλογές στην ΤουρκίαΟ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιχειρεί με κάθε μέσο να προσελκύσει τους τούρκους ψηφοφόρουςΗ λίρα έχει χάσει περίπου το 16% της αξίας της σε σχέση με το δολάριο τις τελευταίες ημέρες

Τη στιγμή που απομένουν μοναχά 23 ημέρες για τις προεδρικές εκλογές της Τουρκίας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιχειρεί με κάθε μέσο να προσελκύσει τους τούρκους ψηφοφόρους και να

ενισχύσει το εθνικό νόμισμα, καθώς η λίρα έχει χάσει περίπου το 16% της αξίας της σε σχέση με το δολάριο τις τελευταίες ημέρες.

«Αδέλφια μου, που έχετε δολάρια ή ευρώ κάτω από το μαξιλάρι σας. Πηγαίνετε και μετατρέψτε τα σε λίρα. Θα εμποδίσουμε αυτό το παιχνίδι μαζί», δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας. Θα πολεμήσουμε με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Το να είσαι Τούρκος σημαίνει πρωτίστως να προστατεύεις το νόμισμά σου. Αυτό ζητώ από τους πολίτες. Μην πιστεύετε τις φήμες. Προστατέψτε το νόμισμά σας», ανέφερε ο Ερντογάν μιλώντας στην Άγκυρα.

Μάλιστα στη συνέχεια εν μέσω αναστεναγμών ανέβασε ένα κοριτσάκι στη σκηνή δίνοντάς του ένα δώρο, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε και μαζί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα