Η στιγμή που αστυνομικοί εκτελούν τους μακελάρηδες του Λονδίνου (video)

Πελάτες και προσωπικό εμπόδισαν τους τζιχαντιστές να εισέλθουν σε παμπΟι δράστες επιτέθηκαν σε άνδρα που περνούσε τον δρόμοΆμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και άρχισαν να πυροβολούν εναντίων τους

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικοί «γαζώνουν» τους τρεις τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν τη Γέφυρα του Λονδίνου και την πολυσύχναστη αγορά Μπόροου, σκοτώνοντας 8 ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.

Συγκεκριμένα, οι Κουράμ Μπουτ, Γιουσέφ Ζαγκμπά και Ρασίντ Ρεντουάν προσπάθησαν να εισέλθουν σε μία παμπ, αλλά πελάτες και προσωπικό, είχαν μπλοκάρει την

είσοδο. Οι τζιχαντιστές βλέποντας έναν άλλον άνδρα να περνάει τον δρόμο τρέχοντας, εγκαταλείπουν την προσπάθεια να εισέλθουν στην παμπ και του επιτίθενται.

Πρώτα τον μαχαιρώνει ένας από τους δράστες, ενώ άμεσα φτάνει και ο δεύτερος που φοράει τη φανέλα της Άρσεναλ. Ο Ρασίντ Ρεντουάν, φτάνει τρίτος στο άτυχο θύμα και το μαχαιρώνει και εκείνος.

Ενώ πραγματοποιούν την επίθεση καταφθάνουν περιπολικά με ένοπλους αστυνομικούς οι οποίοι χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο πετάγονται από αυτά και πυροβολούν εναντίων των τριών δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα