Η Ρεν ανακοίνωσε τον Γιόχανσον

Παίκτης της Ρεν είναι με κάθε επισημότητα ο Γιάκουμπ Γιόχανσον, ο οποίος μετά από 3,5 χρόνια στην ΑΕΚ (129 συμμετοχέ /10 γκολ) αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του για τον κόσμο του γαλλικού ποδοσφαίρου. Ο Σουηδός μέσος, ο οποίος φλέρταρε εδώ και πολλούς μήνες με την ομάδα της Βρετάνης ανακοινώθηκε επίσημα από τον γαλλικό σύλλογο, με τον οποία υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην Ρεν. Από την στιγμή που ήρθα εδώ, είδα μία ομάδα πολύ οργανωμένη με

ένα ιδανικό προπονητικό κέντρο και ένα στάδιο καταπληκτική. Μου είχαν ήδη μιλήσει για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της εδώ. Ανυπομονώ να ανακαλύψω το γαλλικό πρωτάθλημα και να φορέσω τα καινούργια μου χρώματα. Το πλάνο που μου προτάθηκε ήταν ξεκάθαρο και φιλόδοξο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή που έκαναν εφικτή την άφιξη μου εδώ», ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην μέσου της Ένωσης.

Για πολύμηνες επαφές με τον Σουηδό μέσο έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ρεν Ολιβιέ Λετάνγκ στην επίσημη παρουσίαση: «Ο Γιάκουμπ έχει μία τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία είτε με την εθνική της χώρας του είτε με τον πρώην σύλλογο του, όπου ήταν αρχηγός για χρόνια. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό Οι επαφές ήταν πολυάριθμες και συχνές, για να του εξηγήσουμε το πλάνο της Ρεν. Εκτιμήσαμε την πρόοδο που είχε στο τραυματισμένο του γόνατο και όλα όσα είδαμε ήταν πολύ θετικά. Επιλέγοντας το πλάνο μας, ο Γιάκομπ θα μας προσφέρει την εμπειρία του και τον επαγγελματισμό του».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα