Η «προφητική» ανάρτηση της Μαρίας Ιατρού λίγες μέρες πριν τον θάνατο (εικόνα)

Συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της άτυχης αισθητικούΜυστήριο γύρω από τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Αργά το βράδυ του Πάσχα, η αδικοχαμένη Μαρία Ιατρού, εκμυστηρεύτηκε στον σύζυγο και τα παιδιά της ότι αισθανόταν πολύ πιεσμένη ψυχολογικά και πως είχε ανάγκη να πάει ένα μικρό ταξίδι για να ηρεμήσει και να σκεφτεί.

Αρχικά τηλεφώνησε σε μια φίλη της στην Αθήνα.

Εκείνη δεν απάντησε γιατί προφανώς κοιμόταν, κι έτσι επικοινώνησε μέσω facebook με έναν ξάδελφό της που διαμένει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ζητώντας του να την φιλοξενήσει. Γύρω στη μια τα ξημερώματα της Δευτέρας, του έστειλε μήνυμα ότι ήταν στο δρόμο και στις 02:15 του ξαναέγραψε «είμαι Άρτα με σταμάτησαν σε μπλόκο» κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία.

Στις 04:17 έστειλε το τελευταίο μήνυμα στον ξάδερφό της, στο οποίο του έγραφε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε. Από εκείνη τη στιγμή, το κινητό της σταμάτησε να λειτουργεί. Όμως από τις κάμερες των διοδίων προέκυψε ότι στις 03:35 είχε περάσει από τη γέφυρα του Ρίου.

Προφητικό το μήνυμα της Μαρίας;

Σε μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται μια γυναίκα με την πλάτη γυρισμένη να κρατάει βαλίτσες κοιτώντας τη θάλασσα, αναφέρει ένα απόφθεγμα του Τένεσι Ουίλιαμς: «Έρχεται κάποτε η στιγμή που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις που να πας».

Keywords
Τυχαία Θέματα