Survivor: Ούτε ο Χανταμπάκης να σχεδίαζε το αγώνισμα δεν θα ήταν τόσο στημένο

Και πάνω εκεί που πας να βαρεθείς που το Survivor κάνει «κοιλιά» έρχεται η παραγωγή του ΣΚΑΪ και προκαλεί τα πάθη και την ένταση με την οποία οι τηλεθεατές παρακολουθούν το δημοφιλές σόου.

Τα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της Κυριακής προκάλεσαν την οργή των τηλεθεατών και χρηστών του Twitter, αφού η πασιφανής «αβάντα» της παραγωγής στην ομάδα των Διασήμων σε κρίσιμο αγώνα ασυλίας και όχι κάποιου επάθλου, εξόργισε τα πλήθη.

Σύμφωνα με τα μέχρι

τώρα δεδομένα, οι αγώνες ασυλίας κρίνονταν κυρίως από δύο παράγοντες: ταχύτητα και στόχο. Δύο παράγοντες που πρακτικά μπορεί να εξισορροπήσει ο ένας τον άλλο, αφού βλέπαμε ακόμη και πιο αργούς παίκτες να μην τα πάνε καλά στο πρώτο μισό του αγωνίσματος, αλλά να εκμεταλλεύονται τη δυνατότητα που τους δινόταν και σε κάποια άλλη ικανότητα.

Αυτή τη φορά όμως το αγώνισμα ήταν αποκλειστικά δύναμης και μάλιστα τη στιγμή που στην ομάδα των Διασήμων τα κορμιά ανδρών και γυναικών ευνοούνταν απίστευτα σε σχέση με τους πιο μικρόσωμους Μαχητές.

Μπροστά στο επιχείρημα λοιπόν ότι τα παιχνίδια αυτά είναι προκαθορισμένα από την παραγωγή και τα έχουμε δει τόσο στο τούρκικο, όσο και στο αμερικανικό Survivor, αξίζει να απαντηθεί ότι το συγκεκριμένο αγώνισμα θα μπορούσε να αφορά κάποιο έπαθλο φαγητού και όχι την κρίσιμη διαδικασία της ασυλίας.

Χειροκρότησε ο Τανιμανιδης στο τέλος τους μαχητές, κανονικά επρεπε να τους ζητήσει κ συγγνώμη εκ μέρους της παραγωγής.#survivorGR

— Vasilis RToum (@toumvas) 1 Μαΐου 2017

@Survivor_GR Στο επόμενο που θα θέλετε να κερδίσουν οι διάσημοι, βάλτε μια ζυγαριά να κερδίσει η πιο βαριά ομάδα. Να μη κουράζονται κιόλας

— Billy Young (@ScreamerGR) 1 Μαΐου 2017

#SurvivorGR πρωτη φορα εχω νευριασει τοσο στο survivor και με την ξεφτιλισμενη παραγωγη και με την επαρση των διασημων.

— Γκόρτσος_στη_Βουλή (@gortsossthvoulh) 1 Μαΐου 2017

#survivorGR η Λάουρα στο μεταξύ σπρώχνει όπως έσπρωχνα εγώ μικρή το αμάξι του πατέρα μου όταν έμενε. Δηλαδή καθόλου

— Moulara_Croft (@CroftMoulara) 1 Μαΐου 2017

Εγω παντως πρωτη φορα εχω ξενερωσει ετσι με το #survivorGR . Πιο στημμενα ουτε ο φουρθιωτης

— σουργεLucky (@sourgelakious) 1 Μαΐου 2017

Ούτε ο Χανταμπάκης να σχεδίαζε το σημερινό αγώνισμα δεν θα ήταν τόσο στημένο! #survivorGR

Aris Marinis (@marinis_aris) 1 Μαΐου 2017

Σας κράζει το πανελλήνιο εκεί στην παραγωγή του #survivorGR για το σικέ παιχνίδι.Το έχετε πάρει χαμπάρι..;

— Alexandros Morellas (@A_Morellas) 1 Μαΐου 2017

Μην παριστάνεται τους ηλίθιους άλλο το έπαθλο φαγητού άλλο το επαθλο ασυλίας. Έπαθλο ασυλίας στημένο διαμορφώνει το παιχνίδι. #SurvivorGR

— Snowalker (@AntisocialSW) 2 Μαΐου 2017

#survivorGR Στο χθεσινό άθλημα θεωρήθηκε δίκαιο ν αγωνισθούν,ως αντίπαλοι, ελαφάκια με βουβάλια?Μην ξαναπαρακολουθήσει κανείς την εκπομπή!

— Maria Kazolea (@vythos70) 2 Μαΐου 2017

#survivorGR Είχαμε να δούμε τόσο στημένο αγώνισμα από τότε με το beach soccer. Λογικά το επόμενο θα είναι διαγωνισμός φτιαξιματος κοτσίδας.

— Andreas Fragie (@FragieAndrew) 1 Μαΐου 2017

ρε παραγωγή #skai_xeftiles οκ να «δώσετε» παιχνίδι στους διάσημους,κρίμα ..αλλά ασυλίας??? καρφώνεστε #survivorGR

Keywords
Τυχαία Θέματα