Η νέα γκολάρα του Ρούνεϊ στο MLS και οι αποκαλύψεις του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εικόνες – video)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ οδηγεί την Ουάσινγκτον στα πλέι οφ της Ανατολής στο MLS, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα (1-0) στην εντός έδρας νίκη κόντρα στο Τορόντο. Ο 33χρονος άσος πέτυχε ακόμα ένα πανέμορφο γκολ με την ομάδα του, ενώ προέβη και σε αποκαλύψεις για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Εγώ κι αυτοί οι τέσσερις ελέγχαμε τα αποδυτήρια».

Ο πρώην διεθνής άσος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από αρκετά μεγάλη απόσταση στο 18ο λεπτό,

ενώ μίλησε και για την εποχή του ήταν στους «κόκκινους διαβόλους» ο ίδιος και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, την περίοδο από το 2004 έως το 2013. Βλέπετε, στη νυν ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χαθεί η μπάλα με την κόντρα του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πολα Πογκμπά.

Pure class. @WayneRooney midweek magic. ✨#DCU | #DCvTOR 1-0 pic.twitter.com/zhYwM0JZTG

— D.C. United (@dcunited) 18 Οκτωβρίου 2018

«Ο Ράιαν Γκιγκς, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Πολ Σκόουλς, ο Ρίο Φέρντιναντ κι εγώ είχαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα μας και θέλαμε το καλύτερο για την ομάδα. Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ σε κάποιον να προκαλέσει αναστάτωση. Ελέγχαμε τ’ αποδυτήρια. Ο Άλεξ Φέργκιουσον δεν είχε ανάγκη να τα ελέγχει. Είχε εμπιστοσύνη σε εμάς», υποστήριξε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύγκριση με τη τωρινή ομάδα επί τεχνικής ηγεσίας Ζοζέ Μουρίνιο: «Πολλοί λένε ότι εκείνη η ομάδα ήταν επιθετική, αντίθετα με την τωρινή του Ζοζέ Μουρίνιο. Η αλήθεια δεν είναι αυτή. Πολλά ματς τα παίξαμε στην αντεπίθεση».

Rooney: “It wasn’t all ‘let’s just go out and attack’ it was a bit more calculated against certain opponents which brought the best out of myself. We had the team built to hit teams on the break and we were devastating at it.” #mufc [Men In Blazers] pic.twitter.com/7TTz3cVjXi

— United Xtra (@utdxtra) 19 Οκτωβρίου 2018

Wayne Rooney at DC United

Keywords
Τυχαία Θέματα