Συνελήφθη ο αστυνομικός που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος στη Νίκαια

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 34χρονου αστυνομικούΟι Πακιστανοί ισχυρίζονται ότι ο αστυνομικός με τρία ακόμη άτομα εισέβαλαν μέσα στο διαμέρισμά τους και έδεσαν με τάι ραπ έξι από αυτούςΣυνεχίζονται οι έρευνες

Συνελήφθη για ληστεία κατά συναυτουργία ο αστυνομικός, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε και κρατήθηκε όμηρος από ομάδα Πακιστανών, στη Νίκαια.

Η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ. προχωρά μεθοδικά και σε βάθος και ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε

βάρος του 34χρονου αστυνομικού.

Στις προφορικές τους καταθέσεις, οι Πακιστανοί είπαν στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της Τετάρτης, ο συγκεκριμένος αστυνομικός με τρία ακόμη άτομα εισέβαλαν μέσα στο διαμέρισμά τους και έδεσαν με τάι ραπ έξι από τους Πακιστανούς.

Στη συνέχεια, τους άρπαξαν χρήματα και καπνικά προϊόντα.

Όταν οι τρεις από τους τέσσερις δράστες έφυγαν, ο αστυνομικός έμεινε πίσω. Δεν αντελήφθη, όμως, ότι ένας από τους Πακιστανούς είχε καταφέρει και είχε λυθεί. Ο άνδρας αυτός του επιτέθηκε και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει ενώ στη συνέχεια έλυσε και τους υπόλοιπους Πακιστανούς και όλοι μαζί ξυλοκόπησαν τον αστυνομικό.

Τι είπε ο αστυνομικός

«…Προσπάθησα να φύγω αλλά η πόρτα του διαμερίσματος δεν είχε ούτε πόμολο. Οι Πακιστανοί με χτυπούσαν συνεχώς με κλωτσιές, μπουνιές και τέλος με ακινητοποίησαν και με έδεσαν, ενώ με ένα μαχαίρι μου έκοβαν το αυτί. Όλα άρχισαν όταν την ώρα που επέστρεφα στο σπίτι μου κατάλαβα να γίνεται μία φασαρία κάτω από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Τους φώναξα “αστυνομία” και τότε αυτοί αρχικά μου επιτέθηκαν και μετά άρχισαν να τρέχουν…».

Keywords
Τυχαία Θέματα