Η κακοκαιρία «χτύπησε» την Αττική: «Άνοιξαν» οι ουρανοί – Χαλάζι στα βόρεια προάστια (video)

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, έφτασε και στην Αττική με σφοδρές καταιγίδες και χαλάζι.

Έντονη ήταν η βροχόπτωση στα βόρεια προάστια, η οποία συνοδεύτηκε από χαλάζι. Στο Μαρούσι μάλιστα μέσα σε μια ώρα το νερό που έπεσε έφτασε τα 28 χιλιοστά.

Απίστευτης έκτασης και σφοδρότητας χαλαζόπτωση στην λεωφόρο Κηφισίας πριν ελάχιστα λεπτά. Κυριολεκτικά το έστρωσε στο χαλάζι!!Πηγή: Aris Kosmas / Low Pressure

Gepostet von Forecast

Weather Greece am Montag, 1. Juni 2020

Από το μπουρίνι δε γλίτωσαν τα περισσότερα προάστια της πρωτεύουσας, όπως η Πετρούπολη, η Μεταμόρφωση και τα Άνω Λιόσια. Ενδεικτικά της κατάστασης είναι τα βίντεο που δημοσιοποίησε το Forecast Weather από διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου.

Χαλάζι στην Πεύκη

Σφοδρή καταιγίδα χτυπάει την Αττική τα τελευταία λεπτά. Πιο συγκεκριμένα το παρακάτω βίντεο είναι από την περιοχή της Πεύκης όπου τα φαινόμενα ήταν ακραία. Δείξτε προσοχή τις επόμενες ώρες στο λεκανοπέδιο Αττικής για πιθανά νέα κύτταρα καταιγίδων.Πηγή: Vasilis Papachristou / Low Pressure

Gepostet von Forecast Weather Greece am Montag, 1. Juni 2020

Καταιγίδα στην Παλλήνη

Εξαιρετικό χρονογράφημα από την σημερινή καταιγίδα στην Αθήνα, από την περιοχή της Παλλήνης. Πηγή: Νίκη Γλύνου

Gepostet von Forecast Weather Greece am Montag, 1. Juni 2020

Μέχρι στις 15:00 ώρα στα βόρεια προάστια έγιναν τέσσερις κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για απάντληση υδάτων, ενώ βοήθεια ζητήθηκε και για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ λόγω διακοπών ρεύματος που υπήρξαν.

Καταιγίδα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Μεγάλη προσοχή στο ύψος της Νέα Φιλαδέλφειας.Βίντεο: Thanasis Bokas

Gepostet von Forecast Weather Greece am Montag, 1. Juni 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα