«Η ισχύς εν τη ενώσει» για τους αρχηγούς του Ολυμπιακού με προβληματισμό για το μπάσκετ

Την ένωση των αρχηγών όλων των τμημάτων του σε ένα βίντεο «σκάρωσε» η ΚΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της media day των «ερυθρολεύκων», εν όψει και της έναρξης της Euroleague. Στους Πειραιώτες συνεχίζει να υπάρχει πάντως, προβληματισμό για το πρόσωπο του συλλόγου στα φιλικά. Με τον κόσμο να δείχνει στα… όριά του, καθώς περίμενε το

σύνθημα «#mexritelous» και η ρήξη με την ΕΟΚ να συνοδευτεί με ελκυστική εικόνα στο παρκέ.

Την ίδια ημέρα που ο Ολυμπιακός έχασε (91-66) με… κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ στον τελικό του «Gomelsky Cup», φανερώνοντας όλες τις αδυναμίες των Πειραιωτών, η «αναπτυξιακή» ομάδα του συλλόγου αποκλείστηκε στη βοηθητική σάλα του ΣΕΦ στο Κύπελλο με ήττα (76-91) από το Ανατόλια.

Ο Ολυμπιακός Β’ (η ΕΟΚ δεν έχει δεχτεί το νέο όνομα) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α2, τον απέκλεισε και είναι αυτή που συνεχίζει στη διοργάνωση (θα υποδεχθεί στην Θεσσαλονίκη την Λάρισα στην πρώτη αγωνιστική της Β’ φάσης την Τετάρτη στις 2/10). Με τους γηπεδούχος να στερούνται τις υπηρεσίες του Ποκουσέφσκι.

Την Παρασκευή (27/09) η media day της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ είχε και «άρωμα» από όλα τα τμήματα του συλλόγου. «Η ισχύς εν τη ενώσει» για τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί. Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων», μέσω twitter, έδωσαν μια πρώτη γεύση από την συνάντηση τους, με τον Κώστα Φορτούνη να «κλέβει» την παράσταση.

Δείτε το βίντεο:

Coming soon @olympiacosfc @OlympiacosSFP pic.twitter.com/7CjQvGw2by

Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) September 27, 2019

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν λοιπόν, από τη Μόσχα, έχοντας δει πως υπάρχουν αγωνιστικά ζητήματα στην ομάδα. Η Euroleague ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στη Λυών τη Βιλερμπάν, αλλά η εικόνα της ομάδας στο «Gomelsky Cup» δεν ήταν αυτή που ήθελε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Τόσο στη νίκη επί της Ούνικς Καζάν, όσο και στη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει αρκετά αγωνιστικά ζητήματα, τα οποία έχουν αντιληφθεί οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων». «Φωνάζει» άλλωστε, και ο κόσμος. Στον Πειραιά δεν έχουν πάρει οποιαδήποτε απόφαση για αλλαγή ή προσθήκη στο ρόστερ παρά τις προτάσεις που κάνουν τις τελευταίες ώρες μάνατζερ παικτών. Δεν αποκλείεται πάντως να βγουν επισήμως στην αγορά τις επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα