Η γρήγορη φόρτιση το «δυνατό χαρτί» του Mission E Cross Turismo της Porsche

H Porsche αποκάλυψε στο Σαλόνι της Γενεύης το Mission E Cross Turismo που χάρη στην τετρακίνηση μπορεί να κινηθεί θεωρητικά σε όλα τα οδοστρώματα και με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Το μοντέλο διαθέτει εντυπωσιακό off-road χαρακτήρα. Με μήκος 4,95 μέτρα, το όχημα έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τεσσάρων ατόμων, ενώ το «δυνατό χαρτί» είναι η γρήγορη φόρτιση. Το γενικότερο στυλ της Porsche

Mission E Cross Turismo αποκαλύπτει τη σχέση της με την Porsche 911 με το μπροστινό μέρος να φέρνει την μεγάλη διαφοροποίηση ακολουθώντας την τεχνολογία της εποχής.

The Mission E Cross Turismo is multi-talented, all-electric, and four-wheel drive. It’s both practical and desirable- and it was our big surprise at the Geneva Motor Show. #GIMS2018 #Porsche pic.twitter.com/1ueQAtFqjF

Porsche (@Porsche) 8 Μαρτίου 2018

Το εσωτερικό υποδηλώνει τη γνωστή ποιότητα κατασκευής της γερμανικής εταιρείας με τα ψηφιακά συστήματα να έχουν εξέχουσα θέση και το φωτισμό της κεντρικής κονσόλας να δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Δύο σύγχρονοι κινητήρες που αποδίδουν άνω των 600 ίππων επιτρέπουν στην Porsche Mission E Cross Turismo να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα και να φτάσει στα 200 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 12 δευτερόλεπτα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με φόρτιση λιγότερη των 15 λεπτών μπορεί να διανύσει περίπου 400 χιλιόμετρα. Η φόρτιση του οχήματος είναι ευέλικτη και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο δρόμο ή στο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα